pondělí 20. listopadu 2017

Jemné drátěné síto

Jemné drátěné síto slouží na třídění sypkých materiálů a filtrace ve sklářském, chemickém a potravinářském průmyslu . Slouží na třídění sypkých materiálů a filtrace ve sklářském, chemickém a potravinářském průmyslu. DPH NENÍ SKLADEM Vybrat cenu. Toto je extrémně jemný kus drátěného pletiva z nerezové oceli.


Pletivo drátěné jemné a tkanina pro řešeta a síta.

Je možno je používat jako podložky pod jemná drátěná síta nebo kovové . Pod pojmem síto zde nerozumíme vlastní technickou tkaninu, drátěné síto nebo. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky, ale i jemné mikronové filtrační tkaniny. Jedná se o nejrozšířenější drátěná síta.


Síto N-harfa je tvořeno vertikálně jemně zvlněnými dráty, které jsou řazeny vedle sebe a . Drátěné síto - jemné (drát do mm). Průmyslová síta, děrované plechy, drátěné dopravní pásy, technické tkaniny.

Jemné drátěné sterilizační koše a tácy jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít s modulárními sterilizačními koši a instrumentačními tácy. Jemné stočené drátěné pletivo tvoří i drátěnku k umývání nádobí nebo jinému očišťování. Všechny rámy sít, kromě průměru 4mm vyrobené z ocelového plechu a drátěná tkanina síta je vyrobena z nerezové oceli.


Síta mají stejný jmenovitý průměr a . KVALITA-V-KUCHYNI Kuchyňské potřeby Sítka, cedníky, napařováky, trychtýře Kónické síto. Tato zředěná suspenze se cedí přes jemné , pohybující se síto , v nekonečný pás. Různé druhy drátěného pletiva se používají nejčastěji k výrobě drátěných. Kovové jemné drátěné pletivo, sítě, síťovina, tkaniny. Nabízíme cedník vyrobený z nerezového plechu nebo drátěného pletiva.


VÝHODNÉ ceny za roli, menší množství odvíjeno a dodáváno v celku (nechcete-li jinak) . Uhelonové síto je určeno k filtraci medu. Pro lepší manipulaci se sítem je tu pro vás stojánek k uhelonovému sítu , síto se do stojánku usadí a perfektně přidrží . Má jemné drátěné pletivo, rozměrově stabilní. Je určený k prezentaci čelenek. Délka válce je 46cm, průměr válce 14cm.


Plášť válce tvoří jemné drátěné síto.

Kuchyňské síto různých průměrů s jemným síťováním. Síto Profi Plus značky WMF z Cromarganové matné nerezové oceli. Sítko má drátěnou rukojeť a proti úchyt pro zavěšení na hrnec.


Malé drátěné sítko, které je primárně určeno k přípravě čaje. Jemné pasírovací síto z kvalitní nerezové oceli s praktickými držadly. Nerezový drátěný podběrák (Ø16 d=4mm) - Gastro příslušenství - Naběráky.


Cedník nerez čínský špičák ( jemné síto) prům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky