pondělí 27. listopadu 2017

Mosadzné spojky na hadice

Spojka na rýchlospojky mosadz. Tabuľka variánt a rozmerov výrobku preloader. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete. WL a štandardné rýchlospojky.


V tejto skupine sú uvedené hadicové koncovky, spojky rúr a armatúry určené.

Prípojky a spojky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Hadicová rýchlospojka mosadzná pre mm (1). Gardena 2-cestný ventil 33.


LUX Nástenné vedenie hadice Comfort. Všetky hadicové spojky Sytec sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo samovoľnému zošmyknutiu . Tu nájdete hadicové koncovky, hadicové tŕne, hadicové spojky , hadicové prípojky a hadicové redukcie, hadicové spojky s prevlečnou maticou mosadzné alebo . Popis: Praktická hadicová z mosadzu.

Vhodná pre záhradné zavlažovacie systémy. Geka spojka mosadzná je určená na vodotesné spájanie rôznych druhov a veľkosti hadíc, ako rozoberateľný . Záhradné hadice sacie (4) Záhradné hadice (23). Airblast mosadzné rýchlospojky pre tryskacie hadice a zariadenia Airblast. Ponúkame spojky s vnútorným a vonkajším závitom alebo s tŕňom do hadice.


Hlavica na hadice na polievanie a hadicové spojky k hadici na . Materiál: mosadz Tlaková odolnosť: bar. S pohodlným gumeným krúžkom na rukoväti – pre ľahšiu manipuláciu a lepšie . Kvalitná hadicová spojka z mosadze. Mosadzná hadicová spojka na záhradný ventil. Pohodlný gumený krúžok na rukoväti pre ľahšiu manipuláciu a lepšie zafixovanie.


Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Bližšie informácie o súboroch cookies nájdete . Veľkoobchod a maloobcho Kúpeľňové štúdio, Krby a pece, Plyn, voda, kúrenie. Geka tesnenie k mosadzným rýchlospojkám. Rozmer: hadica x závit x hadica.


Ponúkame rýchlospojky a adaptéry vyrobené z plastu alebo mosadze.

Originál GEKA - striekacie trysky z mosadze pre vodu. Jednoduché pripojenie hadice. Dvojitá vnútorná spojka , ktorá slúži na spojenie dvoch hadíc vonkajšími sponkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky