úterý 14. listopadu 2017

Mosazná průchodka

Mosazná průchodka

Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. VŠE SKLADEM, IHNED K ODESLÁNÍ. Fitinka – mosazná průchodka slouží hlavně k montáži na různé sudy, barely, nádrže a další „zásobníky“ vody, které nemají sílu stěny silnější než 35mm a . C Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, . Textilní mosazná průchodka (obuvní kroužek) s podložkou o průměru mm pro zpevnění otvorů v kůži nebo textilu. BDSM-11R M85XMOSAZNÁ VÝVODKA. Vaše stropní baldachýny a objímky můžou být ještě elegantnější s použitím nových mosazných kulatých plastových kabelových průchodek se šroubem.


Mosazná průchodka

Průchodka plastová - M40x sv. Krytka stejného provedení otvor zakryje, není-li slunečník na svém místě. V tejto kategórii nie sú žiadne produkty. Mosazné průchodky s těsněním. ELQ VÝVODKA BMBC-MMOSAZ.


Kabelová průchodka kulatá, montážní ø mm, mosaz leštěná. Mereo VS728C mosazná průchodka. Plastová průchodka izolační pro šroub TO-220.


Mosazná průchodka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této . KABELOVÁ VÝVODKA - PRŮCHODKA Z NIKLOVANÉ MOSAZI Označení výrobku: KV-MS-MZávit: metrický Mx 5. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Vývodka Mbez matice IPmosazná BIMED. Možné aplikovat pomocí přiloženého přípravku a kladívka, kleští Vario nebo . Kabelové průchodky HAUPA mají krytí IP(prach a vlhkost), které chrání člověka před potenciálním rizikem. Materiál: poniklovaná mosaz ( bezhalogenové ). Pestrý výběr kovové galanterie – patentek, kroužků na klíče, magnetického zapínání, průchodek , karabinek aj. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Zkrácená poznámka: Parametry jsou vztažené k teplote . Cena: 8Kč (10 Kč s DPH).


V naší textilní galanterii waldes. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Modelářství Modely autNáhradní dílyHobbytechSL vnitřní čepičky olejových tlumičů (REV-SL030).


Mosazná průchodka

Polyesterová nažehlovací folie ORACOVER, odolná proti působení paliva, teplotní odolnost do 2°C, vysoká lepivost (lepidlo aktivní od 1°C).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky