pátek 3. listopadu 2017

Opravy čerpadel praha 4

Nabízíme opravu čerpadla výměnou, se slevou na nové čerpadlo! Zajišťujeme prodej, montáž i opravy čerpadel. Prodej čerpadel a domácích vodáren. Provádíme drobné i malé opravy.


Malyš, malyše a čerpadla pro zahrádkáře jsou naší specialitou.

Disponujeme vlastním servisním, prodejním a skladovým areálem v Praze 4. Dodáváme a montujeme nová čerpadla a příslušenství. Opravujeme oběhová čerpadla. Wichterleho 81 Lobeček, Kralupy nad Vltavou ,km. Veliký výběr všech typů čerpadel a náhradních dílů. Záruční i pozáruční servis a poradenství v oboru.


Pumpa : prodej čerpadel a teplovodní techniky.

Aktuální katalog firem v kategorii ponorná čerpadla Hlavní město Praha. Naše společnost prodává, montuje a opravuje domácí vodárny,. Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace.


Naše firma působí především v Praze a již let se zabývá prodejem, servisem a montáží čerpadel. Praha zajišťuje služby jako prodej čerpadel , opravy čerpadel , zámečnictví, kovovýroba atd. Prodáváme nová čerpadla a veškeré náhradní díly.


Obraťte se na profesionály v oboru oprav a servisu čerpadel , a rozhodně nebudete litovat. Chladící technika, klimatizace a tepelná čerpadla Praha - montáž a servis. Potřebujete namontovat či opravit chladicí techniku? Servis opravy čerpadel všech typů a výrobců čerpadel domácích vodáren, dodání náhradních dílů na čerpadla převinutí motorů , výměna a dodání . U elektrických motorů a čerpadel provádíme vinutí (převinutí, impregnaci) motorů, výměnu ložisek, zhotovení nové hřídele, vyvážení rotoru, opravu ložiskových . Ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných.


Jsme považováni za významné servisní středisko na Ostravsku provádějící pozáruční opravy renomovaných výrobců jako jsou např. AQUA CUP a ruční sudová čerpadla PGA. Internetový obchod s nabídkou čerpadel do vrtů a vrtaných studní.

Na vyráběná čerpadla zajišťujeme výjezdovou servisní činnost a uvádění čerpadel do provozu, u starších typů čerpadel provádíme jejich generální opravy. Pokud by byla oprava stávajícího čerpadla nerentabilní, poradíme Vám s . POTŘEBUJETE OPRAVIT ELEKTROMOTOR NEBO ČERPADLO ? Pracují pro nás mechanici, každý s 30letou praxí v oboru. Firma s dlouholetou tradicí Vám nabízí služby v oblasti prodeje a oprav samonasávacích, kalových, oběhových, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky