úterý 28. listopadu 2017

Pb lahev 2kg

Vhodné ke grilu či vařiči, popř. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dostupnost: VYPRODÁNO - dostupnost na dotaz. Vratná PB láhev pro vaření, topení, pájení, bez náplně. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů pb lahev.


Inzerát 2kg PB láhev v okrese Rakovník, cena 300Kč, od Gyndo na Sbazar.

Popis: Prodám 2kg propanbutanovou láhev , částečně naplněna. LÁHEV PROPAN BUTAN ohrivac-propanbutan. Ventil šroubujeme na spotřebič přímo. U spotřebiče, který se přímo nešroubuje, . Pro připojení je nutná i připojovací sada s regulátorem.


Termo taška R-SPEKT na 2kg PB láhev spolehlivě udržuje teplotu obsaženého plynu uvnitř láhve. Povrch všech základních materiá. Zátka na klasickou plynovou láhev Kg , pro bezpečné (dvojité) uzavření plynové láhve pro snadnou přepravu, zátka také slouží po našroubování jako.

Předchozí zboží v kategorii: Plynové lahve next Následující zboží v kategorii: Plynové lahve. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá . Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Nářadí je možno zapůjčit i na delší . PB lahev kg - ocelová, výměnou. CAMPINGAZ záruka spokojenosti a kvality. Lahev PB 2kg objednejte v eshopu přímo od specialisty na náhradní díly Lahev PB 2kg MOTOTECHNA = Praga, Tatra, Avia.


Príslušenstvo ku grilom Campingaz odtlačný ventil na 2kg PB láhev. Redukce se nejprve našroubuje na. Pokud nemáte plynovou láhev PRIMAGAS, můžete ji získat na prodejních místech. LPG, který si zakoupil a za obal - PB láhev - složí zálohu.


Vynikající přístroj s automatickým piezoelektrickým zapalováním v sadě s příslušenstvím na připojení ke standardní 2kg PB láhvi. MEVA - jednocestný ventil PB se závitem M9xa závitem na 2kg láhev. Be the first to review this product.


Kompresor Scheppach Air Force bezolejový. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Prázdné kg lahve na propanbutan.

Turbo horák na tvrdé a mäkké spájkovanie v sade na pripojenie k bežnej 2kg (šporákovej) PB fľaši. Vysoko výkonný horák z kovovej zliatiny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky