středa 29. listopadu 2017

Vodní pumpa zetor 50 super

Vodní pumpa zetor 50 super

Přídavný ohřev motoru v zimě. Ohříváček se umístí do skříňky ohříváčku a to celé se vloží do spodní hadice chladiče a vodní pumpy. Naše cena: 1Kč bez DPH, 1Kč vč. Ahoj nemáte někdo plánek na vodní pumpu donesl známý mi ji rozebranou a. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zetor super. Podrobný popis: Cena na dotaz.


Vodní pumpa zetor 50 super

Jako jedinou závadu jsem měl, že tekla vodní pumpa. Na spodní části vložek válců jsou dva gumové kroužky, které utěsňují vodní prostor. V případě že hledaný produkt nenajdete ve stromu nabídka produktů zapište katalogové číslo, nebo název položky do okna hledej. Dal jsem ho mezi spodní vývod z chladiče a vodní pumpu , co nejblíže k vodní pumpě. Dnes jsem to poprvé zapnul a je problém.


Ponúkam na predaj zetor super vo veľmy dobrom technickom stave, hydraulika po kompletnej. Aukce 5Kč s dopravou 7Kč. Hledáte jinou část, než Tříbodový závěs? Má tlakové olejové mazání, vodní chlazení s nuceným oběhem chladicí kapaliny pomocí odstředivého.


Vodní pumpa zetor 50 super

TRAKTORY ZETOR – ZETOR SUPER. Zetor Super 3 Zetor Super 50. Specifikace: třída ochrany: Iprovozní napětí: 2V ~. TŘÍBODOVÝ ZÁVĚS, 5 ZÁVĚS PRO PŘÍVĚSY ETÁŽOVÝ. Veda skúmala účinky fajky na zdravie.


Dym vodnej fajky sa prechodom cez vodou ochladzuje. Mnohí si myslia, že je vďaka . Táto internetová stránka používa súbory cookies na zlepšenie poskytovaných služieb. Pokračovaním používania stránky súhlasíte s ich použitím. Nové rozvody bez vodní pumpy ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky