pátek 1. prosince 2017

Ceník ocelových trubek

U nás najdete ocelové trubky v prakticky jakémkoliv provedení si jen budete přát. Zajišťujeme prodej ocelových trubek všech velikostí. Hledáte-li bezpečný a spolehlivý prodej hutního materiálu, jste na správném místě. Ocelové trubky jsou buď konstrukční, svařované nebo bezešvé v 6m délkách. Spojky jsou určené pro spojení ocelových trubek a kolen, k mechanické ochraně vodičů nebo kabelů.


Trubky ocelové konstrukční svařované hladké.

Na obou koncích jsou opatřené hrdlem. Metoda svařování a povrchová úprava trubky. Ceník řezů naleznete v obchodních podmínkách.


Ceník ocelových trubek a trubek od UNION VICTORY, všechny ceny podléhají našemu závěrečnému . Ocelová trubka s úpravou pro položení do země. Základní tuzemský syntetický nátěr ocelových konstrukcí se pohybuje v . Průměr: 2, tloušťka stěny: 65. Běžná cena: 6Kč s DPH Naše cena: 610 . Minimální objednávací délka trubky : 6m, cena přepravy dle ceníku přepravce.

Hydraulické trubkové ohyby - oblouk 90° z ocelových bezešvých trubek. Výrobní program tvoří ocelové trubky - silnostěnné, tenkostěnné, podélně svářené, strojní ocelové , přesné a hydraulické. Cena OK - dodavatel - hutní materiál. Hutní materiál KOBRA - plech, trubky , ocelové profily, stavební železo - traverzy, kompletní sortiment hutního materiálu od českých výrobců. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů, silnostěnných bezešvých a svařovaných trubek , válcované a tažené . Od samého počátku se zaměřuje na výrobu ocelových potrubních systémů pro důlní společnosti, průmysl a stavebnictví.


Spirálově svařované ocelové trubky. Hydraulická ohýbačka trubek XOTL CNC je primárně určeno do profesionální. Prodám trubky pro podlahové topení pex-al-pex 16xBalení po 100m (10bar 80° C Prodám ks použitých ocelových trub ( viz. foto ) o průměru 1mm, tl.


Dodáváno v délkách 3m, uvedená cena je za 1m. Vyberte počet m dle požadavku. KOVELMONT - Trubkové ohyby - ocelové konstrukce, trubkové ohyby, zámečnické služby, obrábění kovů,.


Priemer - 13mm, z uhlíkových a legovaných ocelí. Středisko obchodních služeb je také důležitým článkem naší firmy pro dynamický rozvoj a ukázku vysoké kvality odváděných služeb. Nabízíme plechy, trubky , potrubní systémy - kolena, ohyby, redukce, T-kusy a zároveň i ploché a ocelové výrobky dle . Bezešvé a svařované ocelové trubky – rozměry a hmotnosti na jednotkovou délku”. Ocelové bezešvé trubky s hladkými konci, válcované za tepla, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky