pondělí 4. prosince 2017

Myčka podložních mís a močových lahví

PG využívá unikátní systém čtrnácti mycích trysek ve třech. Přístroje speciálně vyrobený pro domovy důchodců, ústavy sociální péče apod. Myčky a desinfikátory podložních mís a urinových lahví (bažantů) značky CSO jsou.


Myčka podložních mís CBM je automatický stroj, který proudem vody z trysek pomocí chemických prostředků myje kontejnery a podložní mísy. Myčka Typhoon je určena k hygienickému nakládání s pomůckami jako jsou podložní mísy , kbelíky a močové lahve. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu zboží (zdravotnickou technologii), ks myčky podložních mís Ninjo, jehož specifikace je uvedena v příloze č.

Mycí a desinfekční zařízení podložních mís a močových lahví. Jednotlivé typy se odlišují kapacitou mycí komory, programovým vybavením a vzhledem. Datum uveřejnění na profilu: 06. Interní číslo zakázky: CN_SSMJ. Dodávka zařízení k mytí a dezinfekci podložních mís , močových láhví a nádob do WC křesel.


Myčka -dezinfikátor podložních mís a močových lahví. Tekutý oplachový a komplexační prostředek pro mytí podložních mís a močových lahví v myčkách podložních mís s dezinfekcí parou. Obor, Zdravotnictví včetně výstavby, techniky, materiálu a personálu. Předpokládaná hodnota zakázky, Kč - 200 .

Myčka a dezinfektor podložních mís – ks. Tato místnost je vybavena výlevkou, na některých pracovištích myčkou podložních mís a močových lahví , případně dřezem k mytí a dezinfekci. Na některých pracovištích mají k dezinfekci podložních mís a močových lahví myčky.


Na likvi- daci podložních mís ze speciálně upraveného papíru jsou přístroje, . KARTÁČ NA MOČOVÉ LAHVE , mytí a čištění močových láhví , tzv. Stručný popis předmětu: Nákup myčky podložních mís a močových lahví Tornádo . Hygiena po nás vyžaduje kontrolní testy do myček ,které slouží na mytí podložních mís a močových lahví ,nepodařilo se nám však žádného . Alkalický práškový čistič na čištění v dezinfekčních myčkách s excelentní čistící. Podložní mísy , močové lahve , odměrné džbány – Na většině oddělení probíhá mytí ve speciálních myčkách (jedná se o fyzikálně-chemickou dezinfekci). Zařízení na mytí a dezinfekci podložních mís , mís do WC křesel a močových lahví je. Vyčlenění pomůcek pro osobní hygienu, teploměry, podložní mísy a ostatní pomůcky.


Oddělení není vybaveno myčkou podložních mís a močových lahví. P roveden í: sa mostatně stoj . Použité podložní mísy umístíme do dekontaminační myčky či naložíme do dezinfekční vany. Vyprazdňování za použití močové lahve u mužů a zřídka u žen U mužů . LDN Třebíč: úprava částky na . Dodávka a montáž myček podložních mís a močových lahví.


Domov Slunovrat, Ostrava-Přívoz, příspěvková organizace.

Předmětem této zakázky je dodávka 1ks „ Myčky podložních mís “. Popis: - mycí a dezinfekční automat na podložní mísy a močové láhve s termickou dezinfekcí - min. Ano, myčka může mít jiný počet trysek, ale musí splňovat stejnou nebo vyšší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky