úterý 12. prosince 2017

Plastové hraniční znaky

Plastové hraniční znaky

Natura Hradec - Pod slovy hraniční znak si lidé většinou představí. Hraniční znak ocelo- plastový cm. Kotva je potažena plastovými výstupky, které zabraňují vytažení kotvy ze země.


Plastové hraniční znaky

Znak se skládá pouze ze dvou částí-ocelové kotvy a plastové hlavy. Mezníky plastové , které vynikají jednoduchým použitím v terénu. K dispozici jsou i trny SuperPlus s ocelovou kulatinou 15mm dle vyhlášky 26/200 oddíl §88. Podle mne je to ta největší absurdita, hraniční znaky by měly být. Hlava má rozměry základny x a výšku cm.


Hlava se vyrábí v červené barvě z plastu odolného vůči UV záření, mrazu, . Hranice pozemků se označují hraničními znaky , 96) kterými jsou zpravidla kameny s opracovanou hlavou, znaky z plastu nebo znaky železobetonové o . Potažen je plastovými trny, které zabraňují vytažení znaku. PLASTMARK, hraniční znak , hranice, stabilizace,stabilizační materiál, disto,hřeby. Hlava PLASTMARK - plast -betonová- rozměr 10x10x9cm, obr. Přípustné je použít jako hraniční znak též zabetonovanou železnou trubku o průměru 20. Nejběžněji je stabilizace hranic pozemku prováděna znaky z plastu.


Plastové hraniční znaky

Nejběžnějšími hraničními znaky jsou plastové mezníky nebo kovové hřeby. S vytyčenou hranicí jsou v terénu seznámeni vlastníci všech dotčených pozemků, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky