středa 28. února 2018

Crmo trubky

Roman KALVODA Firma zabývající výrobou autocrossových speciálů všech divizí a prodejem CrMo materiálu. Všechny trubky jsou zeslabované z důvodu snížení hmotnosti. Svařitelnost nízkolegovaných CrMo ocelí.


Délka horní trubky předního trojúhelníku má zásadní vliv na komfort a aerodynamiku. Vyjímkou jsou levnější sériová kola nebo bmx .

Pro výrobu rámů používáme špičkové zeslabované trubky značek Reynolds (UK). AHEAD hlavová složení v základní CrMo kvalitě, . Pokud chceš Cr- Mo , tak zkus nějakou firmu co vyrábí ultralehká letadla. Nebo Fort Česká Třebová, nějaký čas jsem tam kupoval trubky a . Zdravim, uz pred casem jsem se jednou ptal, ale bohuzel jsem nakonec zadnou firmu nenasel. Jedna se o CrMO trubky a tyce.


Este chcem dodat ze cr-mo trubky a ramy mi pridu krajsie ako hlinikove.

Sháněl jsem CrMo ocelový tenkostěnný trubky , ale žádný dodavatel tady v ČR bohužel není. Tak jsem se obrátil na výrobce rámů na jízdní kola, kteří tvrdí, . Bezešvé ocelové trubky pro tlakové nádoby a zařízení. Prodáváme chrommolybdenové trubky (25CrMo4), bezešvé a dobře svařitelné. Trubky jsou dodávány v žíhaném stavu (žíhání pro odstranění vnitřního pnutí) s . Technické parametry:Typ rámu: BRozměr trubky hlavního oblouku: x 5 . A ceny byly velmi příznivé, materiál běžný CrMo.


Mezní úchylka vnějšího průměru. CrMo rám vyroben pomocí tepelné úpravy má kratší zadní stavbu, patky investment cast, zesílené rámové trubky. Cr-Mo konstrukční ocel na trubky 1. Rám BMX - CULT Shorty Killian . Winora na časovku, trubky jsou columbus 27.


Hi-end kvalitní triple butted CrMo trubky. Tepelná uprava po svaření výrazně zvyšuje odolnost, Váha kg Výška osa- vršek korunky: 4mm, rake mm. TRUBKY OCELOVÉ trubky bezešvé průměr délky. Popis: Materiál: Sanko Japanese trubky , double butte 1 crmo Pre .

KATMAR Bike Center : MTB rámy pevné - chrániče a ortézy helmy a brýle komponenty Cyklo komponenty MX kola samolepky, přívěsky. Oválna korunka pre možnosť širších plášťov. Integrovaný kužeľ (stĺpik) pre ložisko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky