úterý 27. února 2018

Prasklé potrubí

Jan V pražském Karlíně prasklo ráno potrubí a voda zatopila ulice v blízkosti hotelu Olympik. Oprava potrvá až do večera, bezprostředně po havárii . Jan Hodí se pro všechny běžně používané průměry, k přizpůsobení slouží přibalené adaptéry, nezáleží ani na materiálu potrubí. K havárii potrubí vyjeli v pátek nad ránem hasiči.


Noční havárie potrubí zatarasila magistrálu u mimořádně frekventované křižovatky ulic Sokolská a Ječná. Vytvořila se kolona přes celé centrum.

Praskne zastaralé potrubí , vyteče voda z poškozeného vodovodního kohoutku, zapomeneme, že jsme si napouštěli vanu . Jul Za rozsáhlým únikem plynu v Praze stála podle plynařů zřejmě prasklá součást potrubí. Budějovicích opět neteče voda v několika domácnostech a na ulici to vypadá. Havárií se nyní zabývá policie. Feb V 17:hodin bylo zjištěno, že došlo k závadě na vodovodním potrubí v ulici Pivovarská.


Hlídka MP byla následně nápomocna stavební firmě a . Nov Na vině bylo prasklé potrubí ve Vodárenské ulici. Pohotovostní službě vodáren se naštěstí podařilo situaci ve spolupráci s hasiči a strážníky .

Jul Plyn unikal z výkopu, kde dodavatelská firma vyměňovala potrubí pro společnost Pražská plynárenská distribuce. TV bytového domu v Olbrachtově ulici, napojeném z topném kanálu k výměníkové stanici v ulici Praha - Rabasova . Prasklé potrubí trápí obyvatele Čimic. Dopoledne v místě byla kaluž jako hrom.


Potopa v Libni: Voda z prasklého potrubí zalila náměstí Dr. Václava Holého v Libni bylo zatopené vodou. Základní školu v ulici Vídeňská v Brně vyplavilo prasklé potrubí. Aug V Havířově probíhá od jara rekonstrukce podjezdu vedle vlakového nádraží.


Kvůli prasklému potrubí na kruhovém objezdu, mohou dělníci začít . Ucpané kanalizační potrubí Bývá častou závadou, která vzniká. Apr VaK prasklé potrubí na Barbořině opravil za sedm hodin. Po dobu opravy litinového potrubí bylo zásobování vody zajištěno cisternami.


Oct Instalatér se flákal, nebyl dovřený kohoutek, za vašimi okny zuřila živelná pohroma, prasklo potrubí … Způsobů, jak mít zničené bydlení anebo . Nalezené články: Nebyl nalezen žádný článek. Feb Dopravu poblíž pražského Karlova náměstí ve středu ráno zkomplikovalo prasklé vodovodní potrubí. Vytékající voda začala namrzat, jedna z . Mráz komplikuje životy miliónů lidí nejen v České republice.

Jul Pražská sídliště Lhotka, Libuš a Písnice jsou od dnešních 17:kvůli havárii na čerpací stanici bez vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky