úterý 27. února 2018

Prodám plastovou skruž

Daruji za odvoz plastovou rouru o rozměrech 2m průměr, 6m délka. Prodám dvě studniční skruže tzv. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů skruž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Rozměry cca 200x76cm,nová(asi týden v zemi), . Především průměry 7 8 a 1cm.

Další rozměry a informace na uveden. Studňové skruže a zákrytové desky. Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové . Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže – technická specifikace.


Hlavní činností společnosti KELLNER TRADE s. Skruže a segmenty skruží jsou z materiálu PP a PEHD. Betonová šachtová dna a skruže , betonové přechodové skruže , přechodové desky, úložné. Prvky jsou osazeny plastovými stupačkami s ocelovým jádrem.

Prodej potrubí a tvarovek ( plastové , kameninové, betonové, litinové) pro rozvody. Kompletně osazená plastová či betonová šachta připravená k usazení. Seznam firem pro kategorii Plastový odpa výkup, prodej. Viz firmy, které působí k daném oboru v České republice a na Slovensku. Aktuální informace, kontakty . V případě dvou skruží se je podaří podkopat.


Do vrtu jsem vsadil 160mm plastovou trubku ze spodu uzavřenou. Dobrý den, prodám plastové studniční skruže a víka. Prodej polyetylenových a polypropylenových desek, roštů, stěnových prvků. Začal jsem shánět vodoměrnou šachtu.


Skruže jsem zavrhl, protože jsou těžký a cenově by to bylo skoro nastejno jako plastová nádrž. Set svěrky na skruže PZP-vč. Poklopy GABEX – prodáváme plastové , litinové a kovové poklopy.


Izolace proti vlhkosti a radonu. Studniční šachta nebo-li šachta na vrt slouží ke krytí ústí studničních vrtů. Plastová studniční šachta (šachta na vrt) je vhodnou náhradou za betonové skruže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky