pátek 30. března 2018

Dekdren n8

Profilová fólie s nopy výšky 8mm. DEKDREN ukončovací lišta N délka 2m. Drenážní vrstva ve skladbách střech a teras . Pro připevnění se používá ocelový pozinkovaný hřeb s kónickou podložkou. Pro ukončení se používá ukončovací lišta N, nebo T20.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Součást systému ochrany hydroizolace spodní stavby. Dekdren N, která bude vytažena mm nad úroveň terénu.


Nopová folie a polystyren NESMÍ být kotven do zdiva přes izolaci z asfaltových pásů. Polystyren na pásy bodově nalepit a nopovou folii ukotvit . SBS modifikovaný asfaltový pás s výztužnou vložkou z polyesterové rohože s ochranným jemnozrnným posypem. Výška profilování, mm, 20. Množství fólie v roli, m, 20 .

Přibití pásů nebo fólií nastřelovacími hřeby, m 25. Montáž profilované fólie svislé m2. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte . TÚpravy povrchů vnitřní strana. Ostatni přidružené práce hydroinstalačni.


Přípravné, pomocné a přidružné práce. Tepelná izolace z extrudovaného polystyrenu (XPS), lepená. GLYNWED PVC flexi roura 8 drenážní roura s otvory, 32.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz dekdren od prověřených obchodů a společností. Celkem za Staveništní přesun hmot. Vytváranie vzduchových vrstiev, napr . Provedení izolace nopovou fólií vodor, vč.


Je-li tepelněizolační vrstva z nasákavého . Uložení chráničky ve výkopu PE 110x2mm. Hydroizolace z modifikovaných asfaltových pásů m2. Penetrační emulze Dekprimer kg. Fólie multifunkční plastová profilovaná (nopová).


Rekonštrukcia a modernizácia stavieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky