čtvrtek 26. dubna 2018

Čerpadlo na chemikálie

Nocchi, čerpadlo na chemické látky. Kvalitné kalové čerpadlá Calpeda, čerpadlo na olej, naftu , chemikálie. Plastové pneumatické čerpadlo pro chemikálie.


Dotaz na tovar Odoslať odkaz. WUFLEX pracují na výtlačném principu, resp. Vyznačují se vysokou chemickou odolností i vůči koncentrovaným .

Benzínové čerpadlo na chemikálie 5kW, BASS Benzínová pumpa, určená k přečerpávání chemických látek, se silným, čtyřtaktním motorem, který zaručuje . JUMOS: Nádrže na naftu, mobilné nádrže, výdajné stojany, čerpadlá na naftu,. Podrobný pohľad na vaše vodné čerpadlo. Vyberte vodné čerpadlo na zobrazenie podrobných špecifikácií. Rotační čerpadlo na chemikálie.


HONDA WMP20XA je vhodné na přečerpávání různých chemických a nebezpečných látek. Těleso čerpadla je vyrobeno ze speciálně . Univerzální bezúdržbové čerpadlo v nerezovém provedení, může čerpat .

Honda WMPXE1T - čerpadlo motorové na chemikálie Chemické čerpadlo WMPje určeno pro čerpání produktů, jako jsou například zemědělská hnojiva. Preklad „ čerpadlo na chemikálie “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Honda mají široké využití nejen v průmyslu.


V nabídce jsou kalová čerpadla, vodní čerpadla nebo chemické čerpadlo. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Instalujte čerpadlo na místo, kde okolní teplota nepřesahuje 40°C. Dávkovací čerpadlo PULSAtron je elektronicky řízené lineární membránové. Prohlédněte si tento produkt v katalogu EmporoV katalogu tento produkt najdete na stránce 244.


DP je zubové čerpadlo , které odolává konzervantům na bázi kyselin, ale i různým chemikáliím. Preložiť slovo „ čerpadlo “ zo slovenčiny do angličtiny. Sudové čerpadlo na chemikálie. Výdajné zariadenie na AdBlue 230V. Ruční čerpadlo pro agresivní kapaliny s nízkou viskozitou, jako jsou kapaliny do ostřikovačů, chladicí.


Ruční rotační čerpadlo na AdBlue a chemikálie BASS Ruční čerpadlo pro agresivní kapaliny s nízkou viskozitou, jako jsou kapaliny do . Ruční sudové čerpadlo na AdBlue, nemrznoucí kapaliny, kapaliny do ostřikovačů , hydraulické oleje,. Robustní konstrukce a snadné použití.

Zpětný ventil používající pružiny ze slitiny Ni (hasteloy) a jiných kovových materiálů na kapalinovém konci nelze použít pro chemikálie , které způsobují korozi . HONDA WMP- kalové čerpadlo Čerpadlo z liatiny, ktoré dokáže vytlačiť 710. Je to najodolnejšie vodné čerpadlo, aké vyrábame, . SOUND REDUCTION SYSTEM redukuje hluk .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky