pátek 27. dubna 2018

Havárie teplé vody praha

Postup hledání odstávky či havárie : Pokud chcete hledat pouze odstávky nebo pouze poruchy, vyberte příslušnou možnost v nabídce Zobrazit na mapě. V případě, že daná havárie má ve sloupci Vliv uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam adres s přerušenou nebo omezenou dodávkou vody touto . Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody. Dělníci v Markétské ulici v pražském Břevnově pracují na odstranění havárie.


Olšanská ulice v Praze bude o prázdninách bez teplé vody hned třikrát.

Jenom na studené bude část domácností na Barrandově už za týden. Pak budou následovat i další části Prahy. Bez tepla se ocitly některé základní i mateřské školky v Praze i budova radnice. Pokud nebude havárie odstraněna a bude ohrožen zítřejší chod škol, je v . V sekci „ havárie vody “ lze nalézt . Pražské vodovody a kanalizace.


Polovina domácností metropole bude bez teplé vody.

Holešovice přepojené na PTS, bez omezení, Praha 7. Dovolujeme si Vás informovat o červencových plánovaných odstávkách teplé vody v rámci MČ Praha 11. Informace o haváriích a výpadcích dodávek plynu, průběhu odstranění poruch a. Portál hlavního města Prahy ) Ville de Mions Brunsbüttel Online. Aktuálně: Výpadek tepla a teplé vody v oblasti Vršovic.


Aktualizace: Na několika místech Prahy došlo k poruchám na teplovodu. V některých ulicích na Černém Mostě momentálně neteče teplá voda a do domácností rovněž není rozváděno teplo. Bližší informace naleznete na webových . Na horkou sprchu může Milan Polák z Prahy už druhý týden zapomenout.


V jeho ulici neteče teplá voda od 27. Možnost přerušení ohřevu teplé vody z VS Tilschova v Praze 4. Vážení odběratelé tepla , dovolujeme si vás informovat o možných výpadcích ohřevu . Po pondělní havárii , kdy netekla voda v polovině Dejvic, Praha řeší další problém. Dvě stovky krnovských obyvatel a živnostníků se ocitly bez tepla a teplé vody dva dny. Dopravní podnik hlavního města Prahy na místě řeší havárii vody , která .

Omezení dodávek teplé vody na sídlišti Spořilov II. Důvodem odstávek je nutná pravidelná údržba rozsáhlé sítě potrubí pod Prahou. Další havárie teplé vody na Černém Mostě - oprava netěsností , . Odstávky od přívodu teplé vody jsou plánovány na letní . Havárie vody Praha - přehled řešených havárií k 20.


Vyberte si způsob dodávky tepla , který vám nejvíce vyhovuje. Nejsou hlášeny žádné poruchy a havárie. Severočeské vodovody a kanalizace, a. Mapa havárií a odstávek poskytuje všem zákazníkům a spotřebitelům .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky