pátek 29. června 2018

Odpadní trubka 32

OSMA - HT trubka , pro připojovací, odpadní , větrací a svodné potrubí uvnitř budov , HT systém PLUS , materiál: PP , snadné spojování pomocí násuvných hrdel . HT odpadní potrubí pro vnitřní kanalizaci. Kanalizační trubka s hrdlem pro rozvody vnitřní kanalizace v podlahách a zdech. Odpadní HT trubka - 500mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


HT plus odpadní trubky a tvarovky HT Systém PLUS - systém plastového odpadního potrubí uvnitř budov.

Trubky a tvarovky jsou vyráběny z polypropylénu. Geberit Zápachová uzávěrka trubková pro umyvadla a bidet, odpadní trubka d mm, alpská bílá Účel použití Pro umyvadlo Vlastnosti Trubková . Vaše cena: 16Kč bez DPH (20Kč s DPH) Pro nákup zboží je nutná registrace. Záslepka odpadní trubky mm. Cena uvedena vždy za jednotku. DN -1mm, určených pro vnitřní odpadní systémy.


Materiálem HT-PP tvarovek a trubek je polypropylen. Umyvadlový sifon Easyphon s vlisovaným těsněním (1 těsnost). Dodáváno včetně krycí rozety a odpadní trubky.

Možnost doplnit o etážový kus pro montáž . Jmenovité světlosti - rozměry (mm). Vnější průměr objímky trubky. Tvarovky z neměkčeného PVC (PVC-U), průměr -1mm.


Vybrané odkazy pro PP odpadní trubky. Orientace pryžového těsnění v hrdle, zkosení. Alcaplast A4Sifon umyvadlový Øs nerezovou mřížkou Ø63. PVC mřížka výpusti z leštěného nerezového plechu odpadní trubka – průměr mm.


Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. HT ODPADNÍ SYSTÉMHT trubka odpadní Ø-Ø110. Trubky , tvarovky, armatury, poklopy a mříže z tvárné litiny pro vodovody a kanalizace SAINT-GOBAIN PAM CZ. Informace o produktu odpadní trubka nerez í32x360mm. PVC - novodur, KG kanalizačním systémem apod.


KGB koleno pro kanalizační potrubí DN. Skladová dostupnost dle pobočky. Plastová odpadní trubka HTEM DN 5 délka 5mm.


HT-systém je odpadní potrubí s hrdlovými spoji vhodný pro tepelnou, chemickou, mechanickou i požární zátěž. Lze použít v domácnostech, hotelích, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky