pondělí 30. července 2018

Dražice bojlery kontakt

Dražice bojlery kontakt

Hledáte, kde koupit ohřívač vody - bojler DZ Dražice , kde je nejbližší servis nebo potřebujete pomoc? A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody ( bojlery ), akumulační nádrže, topná. Družstevní závody Dražice -strojírna s. Základem filosofie společnosti DZ Dražice je spokojenost zákazníků s našimi ohřívači. Telefon , 39 311. Koupelny Vytápění a ohřev vody Bojlery a ohřívače vody; Elektrický bojler Dražice OKCE l, svislý . Telefón pre objednávky: +433965 . DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE -STROJÍRNA , Dražice 6Benátky nad Jizerou.


Dražice bojlery kontakt

Energetická zařízení průmyslová. Ohrievače vody a bojlery DRAŽICE - ELEKTRICKÉ ZÁVESNÉ ZVISLÉ, KOMBINOVANÉ ZÁVESNÉ ZVISLÉ a VODOROVNÉ, STACIONÁRNE, MALOOBJEMOVÉ . Termostat s pojistkou pro bojler DRAŽICE. Délka hřídelky 6cm , Zapojení + kontakt. Originální náhradní díly na bojlery.


Bojlery DRAŽICE Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! U bojleru mi vypíná termostat tak že kontakty odskočí a manuálně je musím sepnout a bojler opět začne ohřívat. Zrovna nedávno jsem opravoval a čistil bojlery. Z dlouholeté praxe: nejlepší na trhu - Dražice a Tatramat. Vertikálny ohrievač vody OKC 1(model 2016) pre kombinovaný ohrev.


Dražice bojlery kontakt

Elektrický ohrev zaisťuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým . Nabízíme bohatou nabídku kombinovaných bojlerů značek Dražice , Tatramat a další. Ohřívače vody - bojlery Dražice. Dražice boileri Okc 1standarta cena 45 spiediena Čehijā, paredzēti. Provozní teplota termostatu: - 80°C Kontakty : x rozpínací, 16A/250V .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky