pátek 27. července 2018

Drtič odpadu ecomaster

Drtič odpadu ecomaster

Kombinuje všechny vlastnosti luxusnějších modelů - větší a hlubší drtící komora a tichý chod. EcoMaster HEAVY DUTY je drtič odpadu pro všechny domácnosti. Doporučen pro všechny domácnosti.


Drtič odpadu ecomaster

Optimálně kombinuje všechny parametry a vylepšení, kterými dominují . Drtiče nové generace prošli již třetí řadou . Je vhodný do početnějších domácností. Drtič odpadu pro ty nejnáročnější. Hodí se pro všechny běžné domácnosti a tam, kde je nedostatek místa pod dřezem. Všechny jeho drticí komponenty jsou z nerezové oceli, má dostatečný výkon . Pro méně náročné stravovací provozy s četností - max 2jídel za hodinu.


Součástí balení je speciální odpadní koleno s přídavným vstupem pro napojení přepadu dřezu nebo odpadu z myčky. Model s indukčním motorem určený do gastroprovozů. Dále nerezová zátka s podélným . Robustní a výkonný drtič kuchyňského odpadu - už nikdy ucpaný odpad! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Je určen pro menší domácnosti nebo v místech, kde je nestandardní a velmi omezený prostor pro montáž. Vyberte si z naší doporučené nabídky.


Drtič odpadu ecomaster

Produkt byl vyřazen z prodeje. Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního . Máte-li zájem pořídit si do Vaší domácnosti drtič organického odpadu , výběrem zn. Firma má výrobky i náhradní díly skladem a zajišťuje záruční i pozáruční . Na přání vás, zákazníků, a po intenzivní spolupráci s výrobcem, vám můžeme představit inovovanou . Motor: vysokootáčkový s permanentním magnetem. Hravě si poradí s nesnědenými zbytky jídla, slupkami z ovoce a zeleniny a . Tento drtič prošel již třetí řadou inovací.


Je vybaven širším hrdlem vyrobeným z nerezové oceli. Uzamykatelná a utěsněná skříň ukrývá a chrání . Parametry pro výběr vhodného drtiče kuchyňského odpadu na našem trhu. Jak se správně orientovat v nabídkách prodejců kuchyňského drtiče.


Drtič odpadu ecomaster

Materiál krytu - plášťa: ABS plast Spúšťací systéTlakový spínač, tlačidlo . Pro zpracování odpadu z přípravy pokrmů a likvidace nezkonzumovaných zbytků. Je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí neradi robia kompromisy a radi si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky