úterý 31. července 2018

Kvalita vody ke koupání 2018

Zhoršená jakost vody Voda nevhodná ke koupání Voda. Lidé by měli být už nyní při koupání ve volné přírodě obezřetní. Rychlý nástup léta totiž zhoršil kvalitu vody natolik, že ve srovnání s předchozími dvěma lety nevyhovuje hygienickým. Aktuální kvalita vody : datum, teplota °C - pláž, hodnocení.


VN Brněnská přehrada - Sokolské koupaliště - okres Brno-město.

Písník Bakov nad Jizerou, 06. Koupaliště , Stav ke dni, Hodnocení. Koupací oblasti a přírodní koupaliště Zlínského kraje - průběžné výsledky sledování jakosti rekreačních vod. Přehled informací o kvalitě koupacích vod v ČR. Koupání v ČR: Hygienici kontrolují kvalitu vody dřív, sem nejezděte.


Na některých místech Česka se sice opět . Kvalita vody v nádrži se zhoršuje během letní sezóny a to důvodu rozvoje. Výsledky rozborů potvrdily, že na VN .

Povrchové vody využívané ke koupání. Název, Hodnota, Datum, Poznámka. Teplota vody 25°C, průhlednost 0 . Pláže jsou písčité a travnaté, s pozvolným vstupem do vody.


Mapu s kvalitou vody ke koupání najdete např. Přehledně je najdete na jednotlivých krajských . Zatím se na Brněnské přehradě koupat dá, pokud se kvalita vody ještě ale víc zhorší, bude vhodná pouze pro plavby lodí. Praha - Zákazů koupání v přírodních koupalištích v ČR přibývá. Sezonu kvůli špatné kvalitě vody ukončilo koupaliště ve volné přírodě Dolce u Trutnova. Voda neodpovídá hygienickým požadavkům a pro uživatele představuje zdravotní riziko, koupání nelze doporučit zejména pro děti, těhotné . Voda vhodná ke koupání se zhoršenými smyslově postižitelnými vlastnostmi.


Mírně se zhoršila kvalita vody v přehradách Bystřička a Horní Bečva. Některá koupaliště hlásí už začátku sezony zhoršenou kvalitu vody. Podívejte se na přehled z většiny krajů Česka, kde se můžete v klidu . Zpráva na základě výsledků z pravidelného monitoringu jakosti vody : poslední vzorkování boleveckých rybníků proběhlo 31.


Požadavky na kvalitu vody ke koupání splňuje drtivá míst v Evropě.

Orlík - koupání na ostrohu pod Taterovým vrchem. Informace o čistotě i teplotě vody a možnostech koupání v Brněnské přehradě. Díky pravidelným kontrolám kvality vody se tu nemnoží sinice a nádrž byla . V Česku bylo loni sledováno 1míst ke koupání , vynikající byla kvalita vody na 1z nich, dobrá na 1 dostatečná na dvou a málo . Hladiny podzemních vod stále klesá a podle toho klesá i hladina vody ve sledovaných písnících. Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky