středa 29. srpna 2018

Fekální vůz cena

Ceník práce sacích vozů, odvozu fekálií a vývozu tukových lapolů. Máme výkonné sací vozy s tlakovou vodou. Pro odvoz fekálií a odpadních vod si objednejte fekální vůz s výjezdovým místem Ostrava.


Cenu zjistíte na našich stránkách. Odsávání splaškových vod ze septiků a žump fekálním vozem včetně likvidace.

Fekální vozy: 3nabídek, podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých fekálních vozů, fekální vozidlo — Autoline Česko. Podmínkou je, aby k žumpě mohl zajet fekální vůz. Pořizovací cena : Záleží na velikosti, cena je od zhruba tisíc korun. DAF čistící a sací vůz - Dvojkombinace. Cena za vývoz fekálií zahrnuje příjezd fekálního vozu, vyčerpání do minut obsahu jímky, septiku, žumpy, odjezd . Fekální přívěs za traktor – uložení fekálií, 60 m3.


Ceny jsou uvedeny také v ceníku na webových stránkách TS.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Moravská fekální a kanální - čištění kanalizace, zkoušky těsnosti kanalizace, prohlídky. V ceně je již započítáno uložení na ČOV. Vývoz septiku , jímek , žump – fekálií. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zabýváme se vývozem a likvidací fekálií z jímek, septiků, žump vozy Mercedes.


V Moskvě doslova explodoval fekální vůz. Poskytujeme tyto služby: vývoz fekálií, vývoz jímek, vývoz odpadních vo vývoz odpadu a vývoz septiků. K dispozici je fekální vůz Liaz s objemem cisterny 8m ve výbavě máme metrů hadic.


Cena i čas vývozu jsou předmětem dohody. OV – uzavření pro fekální vozy od 22. Popis, Jednotka, Cena bez DPH, Sazba DPH, Cena s DPH, Poznámka. Odvoz splaškových vod fekálními vozy.


Uvedené ceny jsou včetně dopravy a daňového dokladu . Vyprázdnění žump se obvykle provádí pomocí sacího (fekálního) vozu. Objem vyčerpané a likvidované odpadní.

Provádíme čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Teplicích a Ústeckém kraji. K této ceně je potřeba ještě přičíst dopravu. Výjezd a práce (do minut) vozidla. Likvidace na ČOV Luže, ceny dle platného ceníku VS Chrudim, a. Součástí služeb naší společnosti je také vývoz fekálií.


Využíváme vlastní fekální vůz vybavený cisternou s obsahem m³.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky