čtvrtek 30. srpna 2018

Radiátorový ventil přímý 1 2

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Nákup bez rizika : dní na vrácení. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Radiátorové armatury - ruční radiátorový ventil , jednoregulační. Prosím zvolte jinou alternativu.


Termostatický ventil s přednastavením, krátká NF verze.

Popis: celkem ks, všechny . RD 10 LUXOR, radiátorové ventily , radiátorové ventily , topenářský. Položka zatím nebyla hodnocena. Pro termostatickou hlavici, na vstup do radiátoru.


INSTALETÉRSKÝ PROGRAM Instalatérský program NOVASERVIS je vyroben z kvalitní mosazi a . Dostupnost: skladem u dodavatele napoveda. DN - tlaková třída: PN - maximální provozní teplota: 120 . Příznaky, Kód varianty, Název, Cena vč. Použití pro neagresivní média a pro otevřený i.

Cena: 28Kč bez DPH: 2Kč. Ventily otopných těles jsou používány v teplovodních soustavách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil.


Nacházíte se:ZÁVITOVÉ ARMATURY radiátorové ventily a šroubení GIACOMINI. Produkce významné české značky Novaservis s téměř čtvrtstoletou tradicí je na českém i evropském trhu dobře známá a oblíbená. Přímý radiátorový ventil Siemens VDN2. NF provedení TEP Jablonec nad Nisou. Corner radiator valve one -regulated allows continuous regulation of the water flow at.


RA-DV je řada tlakově nezávislých radiátorových ventilů. Nebo je možné odečíst nastavení přímo z tabulky Technická data. Teplota: Maximální provozní teplota: 120°C, s montážní krytkou nebo pohonem max.


Ovládán je otáčením rukojeti a zašroubováním vřetena. Ventil radiátorový přímý , jednoregulační$1umožňuje plynulou regulaci přítoku vody do otopného tělesa. TIEMME přímý radiátorový ventil - termostatický.


TIEMME ( 18) x ,x Madaptér pro připojení vícevrstvých trubek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky