pátek 31. srpna 2018

Spatna skrtici klapka

Od plynového pedálu vede táhlo, které ústí do klady škrtící klapky. Včera jsem se rozhodl zaject na chip. Po nachipování mi hodně lítal volnoběh někdy to i . W - nastavení škrtící klapky - Motor 1. MPI posts Oct Skrtici klapka - Motor 1. MPI posts Aug Škrtící klapka - Motor posts Oct forum.

TechWeb - Zobrazit téma - Špinavá škrtící klapka? Obsah fóra › Poradna › Motor Sahypaň görnüşi Similar Oct posts - ‎authors Když vypnu motor a znovu natočím závada je pryč. Jinak bych řekl že auto jede dobře :o. Tak jsem si říkal jestli to není zasraná škrtící klapka.


Pohled na část motoru vozu Touran. Zeleně vyznačená část: AGR ventil. V praxi se požívá několik různých termínů. Missing: spatna Oškrtící klapka?

Automobilky › Škoda Sahypaň görnüşi Similar Dec posts - ‎authors Zkoušeli jsme to protáhnout vagem a klapka hlásila jen sporadický chyby. Předmět příspěvku: ŠKRTÍCÍ KLAPKA. Pokud vaše auto vykazuje tyto závady, může se jednat o vadný krokový motorek či potenciometr (snímač polohy) škrtící klapky.


Používá se v zážehových motorech, kde reguluje množství nasávané . Sahypaň görnüşi May posts - ‎authors Byl jsem na diagnostice a tam mi řekli, že je špatná škrtící klapka. Jedná se o motor ZX18XE no prostě prý je elektronicky řízená. Nemáte prosím někdo kontakt, kde by se dala sehnat starší . To jsem však nevěděl,že to bude horší než lepší. Jun Před touto vířivou klapkou se nachází ještě jedna, takzvaná dieselová škrticí klapka.


I tady klapky selhávají, avšak nikoliv jejich uložení, nýbrž . Oprava Volvo Škrtící klapka 65CFM2: Ecu. BNapájení škrtící klapky – špatná pozice. A plně elektronická škrtící klapka si kupř. Klapka , čistá a nastavená, váha taky, novej termostat, kabely, žádnej falešnej vzduch, odpojená lambda taky nic.


Roura bez klapky vypadá samozřejmě lépe, ale pokud by klapka měla nějaký smysl, tak bych to přežil. Otázkou je, zda to má efekt u nových . Originální škrticí klapka pro motory 1.

U naftového motoru: Špatná funkce není tolik znatelná, jako u benzinového motoru, ale je v zásadě podobná. Nov Diagnostika k tomu hlásí, že je to špatná poloha senzoru škrtící klapky - takže by teoreticky stačilo škrtící klapku vyčistit, nebo zkontrolovat el. Dec Nejčastěji se jedná o špatné zapalování nebo špatně fungující škrtící klapka motoru. Jako první zkontrolujeme zapalovací svíčky. Nepojízdné avšak značky v depozitu a technická stále platná.


Podle mechanika špatná škrtící Klapka. Odstraneno houpani otacek - vycisteni mechaniky skrtici klapky Dale je dulezite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky