pátek 28. září 2018

Přečerpávací pumpička

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Ruční přečerpávací pumpa na benzín, naftu, vzduch, vodu. Tyto přečerpávací pumpičky slouží k ručnímu přečerpávání výrobků z větších balení do menších (např. do ručních rozprašovačů).


Foukání například: Matrace 4. Přečerpávací hadice 180cm - pumpička.

NÁŘADÍ - Nezařazené NOVÉ ZBOŽÍ. Hadice přečerpávací 180cm- pumpička (balonek). Hněvkovského 66A, Brno – bývalý Outlet Expert. Několika stisky balónku se nasaje kapalina a potom již kapalina vytéká samospádem. Je vhodná pro mnoho druhů tekutin, . POUŽITÍ: - Je určeno pro čerpání slabších kyselin, nemrznoucí směsi, brzdové kapaliny, . Hledáte skutečně výkonného pomocníka pro přečerpávání nejrůznějších kapalin.


Pumpička přečerpávací balonek.

Fórum X-Trail Tpřečerpávací pumpička paliva u x-trail. Průměr 14mm, profesionální - extra rychlé přečerpávání, délka m, snadné ovládání, ideální pro všechny typy kapalin, pro auto, domov, camping. Pohodlné ruční přečerpávání vody a technických kapalin.


Praktická přečerpávací hadice. Odolný vůči palivům, olejům a. Pumpa je vhodná pro dávkování hořlavých a snadno vznětlivých látek. Nafukovací implantáty jsou ovladatelné malou pumpičkou umístěnou v. CLEAMEN dávkovací pumpička balení ks. Dávkovací pumpička MEDISPENDER na láhev 5ml.


Pumpa , pumpička vakuová na vakuové kontejnery, nová. Profesionální gumová přečerpávací pumpa pro benzín a ostatní kapaliny. Vodní pumpa pro karavan, loď, zahradu DC V. Obousměrná pumpa na nafukování balónků Obousměrná ruční pumpa TWIN . Nožní pumpa není součástí dodávky. Lze použít i jakýkoliv jiný zdroj stlačeného vzduchu. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz přečerpávací pumpa od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.

Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky