středa 26. září 2018

Revizní šachty wavin

Revizní šachty wavin

Malé šachty Wavin splňují evropské normy a řadí se mezi cenově dostupné a odolné řešení. Vlnité šachotvé roury lze snadno přizpůsobit svým potřebám. Vytvořte pomocí PP vstupních a revizních šachet Tegra od společnosti Wavin Ekoplastik páteř vašeho veřejného kanalizačního systému.


Revizní šachty wavin

Vstupní a revizní šachty Wavin Tegra s integrovanými výkyvnými hrdly umožňují snadnou montáž, absorbují pohyby půdy a jsou mimořádně odolné. Revizní šachty Wavin Basic 4- neprůlezné kanalizační šachty s vnějším průměrem roury 4mm. Na šachtu lze připojit kanalizační potrubí KG 11 1a . Kanalizační šachty jsou nezbytnou součástí kanalizačních sítí.


Slouží ke zpřístupnění kanalizačních sítí z povrchu terénu ( revizní šachty ). Nabídka revizních šachet Wavin Tegra 6- neprůlezné kanalizační šachty s průměrem 6mm s možností napojení na kanalizační potrubí KG nebo UR. Mnohaleté zkušenosti skupiny Wavin Ekoplastik s. Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou . Kategorie Revizní kanalizační šachty má následující podkategorie: Revizní kanalizační šachty Wavin Basic 3 Revizní kanalizační šachty Wavin Basic 400. Neprůlezná revizní a čisticí šachta Tegra 6o průměru šachty 6mm se skládá z různého typu šachtového dna s výkyvnými hrdly, . Katalog výrobků – revizní šachta Tegra 6– šachtová dna 50. Revizní plastové šachty Wavin byly podrobeny nejen různým laboratorním testům, ale i . WAVIN EKOPLASTIK DNO PP T3KG dno šachtové 315/160mm, levý přítok, včetně těsnění.


Revizní šachty wavin

Jejich hlavní použití je jako revizní šachty pro domovní přípojky. Firma Wavin v současné době nabízí typů kanalizačních šachet – Ř 31 Ř 40 Tegra 42 Tegra 6( revizní šachty ). Společnost WAVIN Ekoplastik s. R leaderem v oblasti plastových potrubních systémů a plastových kanalizačních šachet. DN 31 DN 42 Tegra 6( revizní šachty ) a Tegra 10(vstupní šachta ). Software Plastové kanalizační šachty Wavin , od společnosti.


Jako revizní šachty pro přípojky nebo jako silniční vpusti. Shlédněte záznam webináře, který proběhl 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky