středa 12. září 2018

Upevňovací objímky

Nabídka upevňovacích systémů, jako jsou objímky , příchytky, konzole, nosníky, sady pro uprvňování zařizovacích předmětů, krytky potrubí, hmoždinky a kotvy. Objímky , spony aneb upevňovací technika. Různé druhy spon, třmenů, montážních pásek. Všechny tyto výrobky mají společného jmenovatele - potřebujete je . Náš sortiment upevňovacích objímek na potrubí nabízí vhodné řešení pro každé použití, bez ohledu na to, jaké potrubí má být upevněno: plastové nebo .

Dvoušroubové izolované objímky pro uchycení plastového potrubí. DVOUŠROUBOVÉ OBJÍMKY PRO PLASTOVÉ POTRUBÍ. V kombinaci s kluzným prvkem lze použíti pro . SPOJOVACÍ A UPEVŇOVACÍ MATERIÁL - Kovové objímky.


Výhody tohoto výrobku: Kompaktní konstrukční řešení objímky potrubí, bez . Krby, kamna, krbové vložky, sporáky na dřevo, kamna s výměníkem. Prodáváme objímky a úchyty na vzduchotechnické trubky a ventilační potrubí.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze. Kroužek upevňovací pro objímky E27. Různobarevné upevňovací objímky ODI Lock-on, eloxované v různých barvách, CNC obráběné z hliníku letecké kvality, pro všechny rukojeti se systémem ODI . Určeno ke stojanu z ocelových trubek opatřených elektrostaticky nanášenou práškovou barvou, ks upevňovacích kroužků pro nastavení . Nerez V2A Pro trubku 4mm Pro upevnění trubky skrytým způsobem. Konzole, objímky , držáky a další upevňovací prvky - široká nabídka zboží.


Název Závitový upevňovací kroužek (termoplast) Technické údaje pro objímky řady . Objímka kabelová UCF-(1bal=100ks) ( 100ks). Stránka popisuje nový upevňovací systém pro podtlakový systém Akasison s. Polyamidové upevňovací objímky HP se vyznačují dobrou tepelnou odolností a vysokou zatížitelností. Upevňovací objímka pro ochrannou kabelovou trubku. Použití: Vysoce kvalitní plastové objímky se používají. Dvoudílné objímky se využívají k připevnění kruhových vzduchovodů k nosným.


Běžná cena: 1Kč s DPH Naše cena: 1Kč s. Povrch objímky je galvanicky pozinkován. Používáme cookies pro správu, zlepšení a přizpůsobení vašeho prohlížeče webovým stránkám.

Pro více informací o použití cookies a možnosti jejich odstranění . Do komínové sestavy se vždy používají dvě nosné objímky. Jedna se pevně připevňuje k prvnímu komponentu a nese veškeré další díly spalinové cesty. OBI upevňovací kozlík patří k příslušenství sad kol a je vyroben ze šedé litiny. Dále hadicové spony, upevňovací třmeny, objímky , příchytky, nosníky a hmoždinky.


V neposlední řadě spojovací materiál a speciální doplňky systému. Varianta 2: úhlová upevňovací objímka. Přírubová upevňovací objímka , kompletní sada .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky