pondělí 29. října 2018

Vak na vodu

Vodní vak vyrobený z antibakteriální fólie made in USA, požívané ve. Kč Skladem vodní vaky Streamer Thermo Bag 3. Vodní vak Husky o objemu l, který lze pohodlně umístit do batohu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vak vyniká důmyslným provedením, díky němuž se .

Vnitřek je vyroben z polyuretanového laminátu BPA-free, . Lehký a pevný vak na vodu vhodný do každého batohu, který je vybaven kapsou na hydrovak. Velký uzávěr pro pohodlné čistění vaku. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Odlehčená alternativa plastových či hliníkových lahví. Tento kompaktní vak na vodu je vyroben z vodotěsné tkaniny odolné proti roztržení, je vybaven popruhy k. Kompatibilní s vestami PalExtrem‚ .

Vak na vodu vnitřní o objemu 50l (čtverec). Láhev Na Vodu Uswe Black Eye 6Ice Team Černá. SEA TO SUMMIT Pack Tap 4L - vak na vodu. Zavěsitelný rezervoár na vodu vhodný především do kempu.


Neobsahuje PVC, phtalaty ani BPA. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vak na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Skladování či přeprava vody všude tam, kde je problém se zásobováním vodou ( např. krátká hadice). Snadný, praktický a pohodlný - do stáje, na pastvě či na.


Preložiť slovo „ vak na vodu “ zo slovenčiny do angličtiny. Hydratační vak , který lze nosit jako batoh nebo pomoci MOLLE popruhů na vestě či nosiči. Skvelé riešenie dostatku tekutín na dlhé pešie výpravy, beh alebo cyklistiku.


Při výběru je třeba zohlednit plánovanou zátěž a délku jízdy, běhu nebo chůze. Pro krátké vyjížďky nebo menší . Podrobné informace a možnost zakoupení produktu vak na vodu ergon bh 150.

Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně. Volte vaky na vodu do batohu, kapsy ramenního popruhu nebo do ruky. Molle pouzdro Defconpro vak na vodu Pouzdro vaku na vodu o objemu 3L.


Molle kompatibilní Pro připnutí k jiné Molle vazbě jsou k dispozici Molle spony . Horní vstup do vaku zjednodušuje čištění. Horizontální vakový systém pro batohy řady Ergon BEEnduro vyrobený z hygienického polyuretanu, testovaného FDA. Sea to Summit vak na vodu Pack Tap 2l. Náhradní vnitřní vak na vodu včetně picí hadičky s černým nylonovým návlekem.


Hadička má na jedné straně závit a na druhém konci picí ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky