pátek 30. listopadu 2018

Expanzní ventil klimatizace

Expanzní ventil klimatizace

Výměna funguje tak, že výparník v kabině. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Jestliže expanzní ventil nereaguje na popsanou zátěž, je na něm závada. DCV: 47CZK — Naše cena: 474. Klíčová slova: regulace, chlazení, chladicí zařízení, klimatizace.


Expanzní ventil klimatizace

Hlavní částí klimatizace je tepelný výměník, ve kterém je ochlazován vzduch k. Pod značkou AVA QUALITY COOLING naleznete chladiče motorů a díly pro klimatizaci. Komponenty AVA QUALITY COOLING patří k lídrům na trhu s díly . MM ( EXPANZNÍ VENTIL KLIMATIZACE ) - nd- skoda-volkswagen. Automobilní klimatizace , klimatizační okruh, komponenty automobilní. Správná volba expanzního ventilu je klíčová pro bezporuchový a ekonomický provoz chladicího zařízení. Výrobní řada obsahuje elektronicky řízené expanzní ventily pro chladicí.


A - teplá část, B - studená část. Belgická společnost Van Wezel patří k největším evropským distributorům karosářských dílů. Její dceřiné firmy jsou po celé Evropě. Klimatizace Klimatizace byla montována do vozû Skoda Felicia jako.


Expanzní ventil klimatizace

Nadnárodní nezávislá společnost se stoletou historií. Vyvíjí a vyrábí osvětlovací techniku a elektroniku pro automobilový průmysl, vlastní jednu z . Matizace a tOPení – MOntážní Přehled – vypíná a zapíná 2. V kapitole je popis klimatizace a její chybové kódy. Vyšší normální Vadný expanzní ventil -Kousky. Chladič klimatizace - kondenzátor, kompresor klimatizace , vysoušeč klimatizace , hadice a. ELSTOCK – při montáži kompresoru klimatizace.


Přesné řízení okruhu chladiva zajišťuje elektronický expanzní ventil s mikrometrickým šroubem, poháněným krokovým servomotorem. Používejte tepelný expanzní ventil pro R410A . Požární klapky, uzávěry a ventily do vzduchotechnického potrubí. Expanzní nádoby , doplňovací a expanzní systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky