pondělí 3. prosince 2018

Expanzní nádoby na pitnou vodu

Tlakové expanzní nádoby vyrovnávají objemovou roztažnost soustav pitné a užitkové vody nebo se používají pro snížení rázů od čerpacích . Expanzní nádoby pro pitnou vodu , Expanzní nádoby , Produkty a řešení, Regulus. Vyměnitelná membrána z EPDM, nádoby z oceli. Nabízíme pestrý sortiment a skvělé ceny.


V případě zájmu rádi poradíme.

Tlaková expanzní nádrž 8l Aquasystem ARPlus 10bar, expanzní nádoba k . Nerezové tlakové expanzní nádoby na pitnou vodu INOXVAREM CE vertikální. Nerezové AISI 3tlakové expanzní nádoby s výměnným pryžovým vakem na . Refix DD je speciální nádoba pro pitnou vodu a je vhodná pro spojení s ohřívači teplé vody. JOVAL (s atestem na pitnou vodu ). Jsou vhodné i do vlhkého prostředí.


Automatické doplňování topných soustav.

Změkčování plnicí a doplňovací vody pro topné soustavy. V naší nabídce najdete expanzní . NEREZ na pitnou vodu Target pumps - tlakové expanzní nádoby , čerpadla, solární panely a jiné. Objem expanzní nádoby l, pro tlak bar, pro soustavy s max. Na stránkách firmy IMI International si můžete přečíst zajímavý odborný článek o expanzních nádobách Pneumatex pro pitnou vodu s . Pro soustavy pitné a užitkové vody , kde jsou kladeny zvýšené nároky . V tomto typu nádoby je voda čerpána do pryžového vaku.


Bezúdržbové, expanzní nádoby GLOBAL WATER SOLUTIONS Thermowave, Pro vodu , Tlakové a expanzní nádoby , Produkty podle. EXPANZNÍ TLAKOVÉ NÁDOBY AQUASYSTEM DO TEPLOVODNÍCH. Speciální průtoková konstrukce potlačuje vznik nežádoucích bakterií. Global Water TW 18l expanzní nádoba pro TUV 10bar.


Tlakové membránové expanzní nádoby jsou určeny speciálně pro použití v systémech ohřevu pitné a užitkové vody a pro tlumení rázů od . Tím, že při ohřevu nedochází k . Menší expanzní nádoby se dodávají v horizontálním provedení. Po vypuštění vodárny se bude ukazovat nulový tlak vody.

NBB je řešení pro zásobování domácností pitnou nebo dešťovou vodou. Mohou se použít jen pro otopnou vodu , pro užitkovou či pitnou vodu použijte expanzní nádoby pro pitnou vodu , pro solární systémy použijte expanzní nádoby. Airfix membránové tlakové expanzní nádoby pro zařízení na pitnou vodu a zvyšování tlaku. Nádoby SOLARVAREM jsou vhodné i pro použití pro pitnou vodu.


Na konec : expanzní nádoba , která měla být na přívodu stud. Objem 12l Tlak bar Průměr 270mm expanzní nádoba pro pitnou vodu vyrovnávání změn objemu vody způsobených změnami teploty snižuje kolísání tlaku a . Membránová tlaková nádoba pro vodárny s vakem pro pitnou vodu. Konstrukce nádoby : Voda se nachází v gumovém vaku z potravinářské pryže. V otopné soustavě s otevřenou expanzní nádobou je malý tlak vody ,. Vyrábí se také expanzní nádoby pro soustavy ohřevu pitné vody , ale i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky