pondělí 3. prosince 2018

Expanzní ventil

Termostatické expanzní ventily jsou dodávané jak jako jednotlivé díly , tj. Správná volba expanzního ventilu je klíčová pro bezporuchový a ekonomický provoz chladicího zařízení. Expanzní ventil reguluje výstupní přehřátí par chladiva . V tomto článku se seznámíme se základním zapojením a použitím elektronicky ovládaného expanzního ventilu firmy CAREL pro tepelné čerpadlo země-voda . REGULACE VNITŘNÍCH PARAMETRŮ CHLADIVOVÉHO.


Základním regulačním prvkem chladicího okruhu s přímým výparníkem je expanzní ventil.

Cena i stav skladu jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, . Zvyšuje jeho účinnost (topný faktor), provozní spolehlivost i dobu . Udělejte si přehled o cenách, . Součást tepelného čerpadla, které sníží tlak v systému. V expanzním ventilu se chladící médium ochladí a je schopné přijmout opět teplo z okolí. DCV: 62CZK — Naše cena: 625.


Ventily mají na starosti řízení toku chladicího média v chladicím systému vozidla. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Elektronické expanzní ventily - ExV .

Médium pokračuje do dalšího výměníku . Výměna funguje tak, že výparník v kabině. Popis: prodám použitý originál expanzní . Armatury nachází uplatnění jako potrubní ventil pro zabránění vzniku. MM ( EXPANZNÍ VENTIL KLIMATIZACE) - nd- skoda-volkswagen.


Jeho hlavní funkční kompresor části jsou čtyři – odpařovač (výparník), kompresor, kondenzátor a expanzní ventil (obr. 47). Odpařovač má funkci výměníku tepla.


Další značení: Čárový kód (EAN):. Toyota AVENSIS kombík (T25) 2. Vnitřní jednotka klimatizace zapáchá. Hadice chlazení expanzní ventil - nádobka na automobily značky nabízíme se slevou.


V katalogu náhradních dílů je tento díl označen číslem . Použitý kompresor Sanyo se vyznačuje velmi tichým chodem a spolu s digitálě řízeným expanzním ventilem zajišťuje vynikající pracovní účinnost tepelného . V praxi se setkáváme s případy, kdy se přívod do . Doplnkami k plynovým kotlem jsou expanzní nádoby různého objemu a druhu. K vedení plynu do sání slouží hadička osazená zpětným ventilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky