čtvrtek 13. prosince 2018

Spojka vypouštěcí hadice

Kvalitní vypouštěcí hadice od Electroluxu, kterou je možno díky unikátnímu systému prodloužit (či zkrátit) z 2m až na 4m. Je kompatibilní s průměrem 1 i . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Hledáte spojka jolly vypouštěcí hadice ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Plastová spojka určená pro spojení dvou odtokových - odpadních hadic pro myčky nádobí a pračky. Pro pevné spojení obou hadic je potřebujete na spojce . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . Termíny doručení a vyzvednutí: IHNED k . Silnostěnná plastová spojka odpadních hadic k pračce, nebo myčce. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

U nás máte také jistotu, že v případě. Napouštěcí hadice se systém Aquastop je dodávána včetně těsnění s sítka. V případě poškození vnitřní hadice je tato voda vnějším pláštěm přivedena k ventilu , . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Vratný zálohovaný obal: Počet ks v balení (ks): 1. Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


SPOJKA PRO ODPADNÍ - VYPOUŠTĚCÍ PRAČKOVÉ HADICE - vyrobena z odolného plastu - odpadní . Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka. V každém balení sáčků do vysavače vůně zdarma. Určitě si vyberete také další Příslušenství výrobců. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Spojka plastová pro hadice pračkové odpadní. Kó varianta, Kč bez DPH, Kč s DPH, ks, košík. Máte dotaz k tomuto produktu?

Vypouštěcí hadice myčky nádobí. Hadice z oběhového čerpadla do vypouštěcí vany. Příruba odpadní trubky myčky nádobí.


Xavax Příslušenství pro spotřebiče Přípojky (sanita) Odtokové hadiceXavax spojka odtokových hadic. Velký výběr Spojky a přípojky a příslušenství naleznete online na OBI. LUX Vedení hadice na stěnu Comfort. XAVAX přívodní na studenou vodu pro pračky a myčky - 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky