středa 27. února 2019

Jak udělat trativod

Trativod je podzemní stavbou, která slouží především ke svodům dešťové vody, ale stejně tak se může používat i ke svodům jiných vo jako . Mám tam okap a nechci pod něj stavět sud na vodu ale nemám ani možnost odvést vodu do kanalizace. Poradí mi někdo jak udělat trativod ? Jde mi tedy o to jak udělat řádný a funkční trativod pro vsakování vody z okapů na co nejmenší ploše, protože mám k dispozici jen malou . Když budete dělat betonovou musíte hodně izlovat. Na zimu udělat tajně trativod obsypaný kamenivem pro dostatečnou kapacitu zásaku a přečerpávat.

Dodatečné přidělání trativodu z koupelny a. Jak vyřešit na chalupě odady, pokud dosud. Vybudování trativodu - Poradte. Bylo by lepší vybetonovat i dno a udělat díry do betonu zboku ve spodní.


Pokud vám původní trativod ´výdrží´ vyhovoval, udělejte obdobný . Samozřejmě spoustu lidí funguje tak, že udělá z jímky přepad a trativod do země, což je ale nelegální. Pak můžete vyvážet tak 1-2x za roky, možná déle. Train ( Trativod ) - Duration: 3:00.

Původní koncept, sice zakázaný, ale oblíbený na vesnicích – trativod se u nás změnil tehdy na variantu kombinovanou – trativod z koupelny . Pokud ne, tak koukni, jestli v tý žumpě po vyčerpání není trativod ,. Naše vesnice má asi 2baráků, a kdyby to tak udělal každý, věř že by to cítit bylo. Takže septik s trativodem povolen není. Jinak drenážní trubku svádíme přes trativod ,nikdy však ne přímo do. Stavbou trativodov sa profesne nezaoberám iba sprostredkúvam plastové prepravky pre trativody ako alternatívne šetrné riešenie.


Než si na chatě uděláte pohodlí. Tekutý odpad je možné odvést do trativodu nebo použít k zalévání. Trativod není povolen, septik s přepadem do trativodu už taky ne, septik s. Predpokladam, ze na chate se travi hodne casu venku, tak pak treba udelat venku . Přinášíme vám postup, jak udělat trativod i na svém pozemku. U svodové trubky je třeba dodržet správnou nezámrznou hloubku a pro jistotu.


Trativod : zařízení k podzemnímu odvodňování zamokřených pozemků;. Může tuto vodu vypouštět trativodem do zahrady a septik let nevybírat? Majitel rodinného domu nemůže dělat trativod , musí mít septik a . Přitom nám tam udělali taky dřízek na mytí nádobí, což jsme uvítali,.


Tak jsme zase honili zedníky, aby nám položili přez zahradu trativod a . Jimku na destovku jsem taky zavrhl, a to jsem kuli tomu musel udelat trativod.

Please enable jQuery from the . Při drenážování postupujeme tak, že na zahradě nejdříve vytýčíme celý systém pomocí kolíků. Vzdálenost sběrných trativodů je v obyčejných půdách až m. Při obetonování se v tomto místě nasype štěrk místo betonu, který slouží jako trativod. Nyní můžeme vyhloubit jámu a provést betonáž dna. Chci si udělat na zahradě chodníčky ze zámkové dlažby ( 10x10x4cm) a olemovat je beton.


Jsme penzisti žijící na vesnici bez kanalizace a tak jsme se rozhodli udělat ČOV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky