středa 27. února 2019

Kopos lišty

Kopos lišty

Elektroinstalační lišty a kanály. Nabízíme elektroinstalační lišty a kanály od firem KOPOS a Schneider Electric a Hager. Podlahové, rohové a oblé lišty KOPOS Kolín.


Kopos lišty

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Dvojitý zámek víka zvyšující tuhost lišty a zajišťující pevnější fixaci víka. Volkach, Bundesrepublik Deutschland.


Parapetní a vkládací lišty KOPOS. KOPOS PK 140xD HD parapetní kanál 140x70mm s víkem, bílý, kus=2m . Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. Obrázok má len ilustračný charakter. KOPOS Kolín je výrobce, který dodává vkládací lišty s ochrannou fólií modré barvy. Praxe potvrzuje, že jde o doplněk, který je namístě.


Kopos lišty

KOPOS Kolín dodává unikátní výrobek na trhu - praktické elektroinstalační lišty ELEGANT, které na trhu nabízí jako jediný výrobce. Cable trays, Wiring boxes and Wiring pipes. PN 80XHB - přístrojový nosič pro lišty LP (LPK) 80X25.


Přístrojový nosič pro lišty LP (LPK) 80X25instrument carrier for trunkings LP (LPK ) . Lze použít pro instalaci malého a nízkého napětí. Jsou odolné proti agresivnímu . Kopos , Tehalit …) LP,SL a LO . Sortiment produktů firma roztřídila do struktury . Kód výrobce: měsícůZáruka: na dotaz Dostupnost:. Trubky, lišty a příslušenství. PVC KOPOS LH 15xHC (bal 176m) Dostupnosť: Skladom, 0. Pro snadnější montáž je na boční stěně předznačen otvor pro vstup lišty do . Na trh dodáváme elektroinstalační krabice, lišty , parapetní kanály, trubky, chráničky, kabelové žlaby, lávky, požárně odolné systémy a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky