úterý 12. března 2019

Instalace vany

Moderní vany jsou jako skládačky. Kdo ji nechce obezdívat, může použít obkladové panely. Vany jsou navíc připravené na kutily, umožní lehce. Instalace vany v pěnovém lůžku a závěsné roalety. Před postavením vany musí být nejprve namontovaný vanový odpad a přepad.


Za tím účelem vanu otočte a položte pod ni nějaký karton nebo podložku, aby se.

Obezdívání je však hrubá práce, takže je dobré dbát opatrnosti, aby nedošlo k poškození vany. Akrylátové vany však mají více variant instalace. Poradce OBI na téma instalace vany s návodem na vestavbu a mnoha tipy a triky. Vanu je možné instalovat pouze do stavebně zcela dokončené koupelny s hotovými obklady stěn a položenou dlažbou v rovině. Pracovní postup pro instalaci akrylátové obdélníkové vany s čelním a bočním krycím panelem.


Nosník se zkompletovanou závitovou tyčí. Leroy Merlin - Duration: 6:22. Unsubscribe from SIKO KOUPELNY.

Má se nejdříve provézt obklad 150mm pod horní hranu vany , pak vanu dorazit do rohu a mezeru vyplnit tmelem. Po přejímce již nebude uznána záruka na mechanické poškození vany. Podlaha a stěny v místě instalace musí být dostatečně rovné. Jiné elektrické spotřebiče a jejich části v okolí vany , které obsahují elektrické.


Comfortline je snadno přístupná z obou stran, vrchní i koncové části vany. Maximální pracovní proud: 3xA. Autorizovaný eshop Ravak-shop. Nabídka kvalitních výrobků českého značkového výrobce Ravak.


Ravak Rosa, Ravak Chrome a další série. Rozměřte vzdálenost pro spodní přítlačné pružiny, okraj pružiny musí být 4mm od obrysu panelu. Odtok vany namontujeme ještě před jejím osazením.


Vanu si otočíme a sifon upevníme podle postupu klíčem, který jsme dostali v balení. Byl vyvinut skvělý pomocník - dvířka do vany , která se dají instalovat do. K vaně do prostoru musíte použít volně stojící baterii, která vyžaduje složitější . Možnosti instalace vany Furora: zapuštění vany do podlahy nebo volně stojící instalace s půlkruhovým panelem. Správná instalace je jedním z předpokladů dobré funkčnosti sprchové vaničky, koutu či vany.


Po špatné instalaci však může zákazník nabýt dojem, že si za své . Před instalací vany s hydromasážním systémem je nutné mít zcela stavebně dokončenou koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky