čtvrtek 14. března 2019

Instalace vody návod

Předpokladem kvalitního systému pro rozvod vody nebo topení je správný výběr PPR trubky. Systém PPR dodáváme od značkového českého výrobce Wavin . Přečtěte si celý návod před zahájením instalace. Například jeden galonvody s tvrdostí gpg (grains per gallon) obsahuje rozpuštěné . Věcné škody v důsledku úniku vody.


V případě poškození může ze zásobníku unikat voda.

Před zapojením ohřívače vody si důkladně přečtěte tento návod. K výrobku patří návod k použití a seznam servisních organizací. Upevnění ohřívače na stěnu proveďte stejným způsobem jako u nadúrovňové instalace.


Instalace musí být uskutečněna s ohledem na platné normy. ZÁSOBNÍKY TEPLÉ VODY NEPŘÍMOTOPNÉ. Elektrický ohřívač vody je konstruován, jako průtočný. FV Plast radí: Jak správně svařovat plastové materiály pro rozvody vody , topení a vzduchu. ELEKTRICKÝ AKUMULAČNÍ OHŘÍVAČ VODY.


Návod na instalaci šetřiče vody.

Montáž šetřičů nevyžaduje žádné speciální nástroje, postačí vaše . A zároveň přispějte k ochraně životního prostředí. Množství změkčené vody v závislosti na tvrdosti vody (francouzské stupně). Hasicí zařízení, viz Pravidla z oddílu: Oblasti použití. Tento návod k použití skladujte na dostupném místě pro budoucí použití.


Vhodné umístění pro instalaci. Jestliže je instalace vadná, způsobí únik vody , úraz. Rozvod vody musí být navržen podle platných směrnic pro instalace pitné vody. S rostoucí teplotou vratné vody do kotle, klesá možnost kondenzace dehtů kyselin.


Připojení ohřívačů na vodovodní instalace je znázorněno na obr. Aby náplň změkčovače(pryskyřice)mohla plnit svou funkci je nutné učinit tyto kroky: -Změkčovač napustit pitnou vodou s teplotou prostředí a nechat v klidu . INSTALACE VANIČKY - INŠTALÁCIA VANIČKY. Napojení přívodů elektřiny a vody.


Technické údaje pro připojení k rozvodu vody. Spotřebič zapněte až po dokončení jeho instalace. SNIŽUJTE včas hladinu vody v bazénu na správnou úroveň, zejména.


Dále se ujistěte, že pod místem instalace , které jste vybrali, nejsou žádné . Montáž podlahového konvektoru smí být prováděna pouze odbornou firmou.

Před započetím instalace se plně seznamte s tímto dokumentem. ZÁVĚSNÉHO PLYNOVÉHO OHŘÍVAČE. Uschovejte tento návod společně se záručním listem tak, aby byl v případě.


Kotle je možné použít pro ohřev teplé užitkové vody. Podmínkou pro připojení vyhřívané napáječky je instalace transformátoru V, který. Přívod vody musí být umístěn do nezámrzné hloubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky