středa 13. března 2019

Kabelová lišta plast

Nejprodávanější produkty v této kategorii. DER HA - nosná lišta plastová. Elektroinstalační lišty a kanály.


Nabízíme elektroinstalační lišty a kanály od firem KOPOS a Schneider Electric a Hager. Hliníková kabelová lišta pro zakrytí kabeláže např.

Lišta vkládací elektroinstalační kabelová je vyrobená z kvalitního tvrdého samozhášivého plastu a slouží k ukládání kabelů a vodičů pro elektroinstalace a. Je samolepicí, a proto je její použití . Dvoudílná samolepicí kabelová lišta Mini s krytem na klip Rozsah dodávky: spodní díl, kryt. Lišta hranatá LH 60x4 bílá, m, karton. Určena pro montáž na stěnu, nebo na strop. Dvojitý zámek víka zvyšuje tuho st lišty a zajišťuje pevnější.


Materiál: Tvrdý samozhášivý polyvinylchlorid (PVC).

Typ pokládání kabelů (kategorie), Kabelová lišta. Krycí lišty na kabely pro přisazenou montáž na zeď nebo jiné podklady jako dřevo nebo sádrokarton. Kabelový žlab je určen pro mechanickou ochranu kabelů. Popis produktu Lišta gumová samolepící 15x12mm, 5m. Lišty a kanály pro vedení kabelů a vodičů elektrické energie.


Spolehlivá ochrana za bezkonkurenční ceny. Důležité upozornění - čtěte než objednáte! Profily jsou dodávány výrobcem v délce metry. Minimální délková jednotka pro vaši . Plastový kryt pro snadné uspořádání kabelů, délka 100cm, jednoduchá instalace, připevnění na stěnu oboustranou lepící páskou nebo hmoždinkami. Kabelové úložné systémy ▷ Podparapetní kanály a lišty plastové.


Plastové kanály jsou nejčastěji montovaným typem kanálu, jsou cenově dostupné a mají . Navíc soklové lišty za trvale nejnižší ceny. Plastová soklová lišta Döllken SLK W1Dub kanadský. Ideální řešení pro rekonstrukce.


Možnost použití více než 2funkcí řady Mosaic.

Plastový dvoudílný přechodový profil pro zakrytí elektro kabelů vyrobený z tvrzeného PVC. Döllken SLKs pružnými chlopněmi vedení kabelů… - 4Kčs DPH 4 00 . Soklová lišta s dřevěným jádrem a pláštěm z kvalitního plastu (bez obsahu chlóru ). Krycí soklové lišty FOR-TOP umožňuje snadné a rychlé zakrytí topných a kabelových tras soklovou lištou. Použití je vhodné jak při rekonstrukcích, tak při . Provést nový samostatný zásuvkový vývod pro velkou pečící troubu v kuchyni ( 15m plastová kabelová lišta , 15m CYKY-J 3x nástěnná zásuvka, jistič 16A). Tenkostěnná ocelová vinutá trubka (AR-flex) pro vytvoření kabelových kanálků v konstrukci . Stavební pvc profily, lišty , kabelové chráničky, plastové trubky, potrubí pro vzduchotechniku, mikro trubičky, hadice, zakázková výroba - rozdělení produktů.


Příchytka na kabel D=8mm plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky