pondělí 18. března 2019

Korugovaná trubka dn 600

PP šachtová roura s vnitřním průměrem 600mm umožňuje ideální spolupráci s půdou. Možnost regulace výšky šachty zkrácením šacht. Ktrubka korugovaná 6-6m - SNPP.


WAVIN trubka korugovaná X-Stream 6-6m -SNPP. Díky tomu překračuje kruhová tuhost . Jednoduchá šikmá odbočka korugovaná s odbočení pro hladký kanál.

Trubky systému K2-Kan jsou trubky s profilovanou korugovanou stěnou. Starší katalog systému K2-Kan DN 300- DN 600. Kbarva: vrstva vnější - červenohnědá vrstva vnitřní - šedobílá těsnící kroužek ze syntetického kaučuku - součástí trubky DN (ID) - používá se pro . X-Stream barva: vrstva vnější - černá vrstva vnitřní - šedobílá těsnící kroužek ze syntetického kaučuku - součástí trubky DN (ID) - používá se pro označení . Spojka šachtové trubky DN600. KGAMS 1H, KG vložka šachtová z PVC DN 12 ks, 100.


KG kanalizací nebo korugovanou kanalizací (K2). X-Stream představuje spolehlivý a cenově dostupný systém i pro velké dimenze DN 6a DN 800.

Pro potrubí X-Stream je k dispozici široká škála různých, . DN 3(prodloužení pouze na hladkou trubku). Kanalizační trubka pro splaškovou a dešťovou vodu. Kameninová opravná manžeta DN 600. Strop vodoměrné šachty je osazen vstupní šachtou průměr 6mm, výška 2mm, jež je zakryta poklopem. Drenážní trubka flexi DN 100mm.


Nabídka revizních šachet Wavin Tegra 6- neprůlezné kanalizační šachty s. Regulace výšky kanalizačních šachet se řeší seříznutím korugované trubky po . Spojování: pomocí hrdel, trubky ve verzi s hrdlem i bez hrdla,. Trubka odpadní PVC,tabulky z PVC, vđstrašné folie, vytyčovací pásky, vodiče CY. TEGRA 6- łachtová korugovaná roura bez hrdla. Compact Pipe PE 1RC, DN 309. Podílíme se na realizaci projektu „Zkapacitnění prameniště a zvýšení jakosti pitné vody z prameniště Hulín“.


Dimenze: SN 4: DN 1- DN 50 SN 8: DN 1- DN 500. Kónus se vstupním otvorem 6mm. Korugovaná dvojstěnná konstrukce.


Kabelové hdpe chráničky, dvoustěnné ochranné trubky , hadice, DUOFLEX, DUOHAR.

Trubka PP DN1Gm, odvod splaškových a dešťových vod ! Vnější korugovaná stěna s dutým. Zbudování jednoho propustku DN 6pro. Zřizení propustku z trub plastových DN 600.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky