středa 13. března 2019

Kovový trojzubec 40mm

Kovový trojzubec litý ze zinku s povrchovou úpravou nikl. Spona trojzubec s průvlekem 40mm. Rozměry zapnuté spony x 48mm, vnitřní průvlek 40mm.


Spojení touto sponou je rychlé a vysoce . V našem sortimentu kovové galanterie naleznete karabiny, průchodky, šlové přezky,.

E-shop i kamenná prodejna, kovový trojzubec, materiál - litina zinku s povrchovou úpravou Chrom, vnitřní . Laclová spona plastová na popruh (kšandy) šíře mm. Je celoplastová, obdĺžnikovitého . Kovová spona mm nikel antik 200ks. Túto našívaciu pásku o šírke mm doporučujeme i pre namáhavejšie odevy.


Posunovač na popruhy je vyrobený z kvalitního kovu. Pevnostné plastový trojzubec vyrobený z acetalu.

Vhodný najmä pre výrobu opaskov a obojkov pre psov. UH černá trojzubec 40mm-přezka dělitelná UH. Plastový trojzubec 10mm zahnutý, čierny.


Postroj s úchytem PM40je vyroben z polypropylenového popruhu šíře 40mm ,. Na popruh šíře mm - eshop - Vstřikování přesných technických dílů, výroba a prodej. Karabina otočná s kovovým hákem 40. Zde jsou uvedeny ceny za veškeré karabiny a kovové doplňky. Kartáč trojzubec kovové trny 3ř.


Dále máme v nabídce : spona trojzubec , trojúhelník, průvlečná spona, vsuvka - rámeček, žebříček, polokroužek,. Sedlářská přezka - černěná ( 40mm ). Tiež je možnosť vybrať si na obojok plastové alebo kovové zapínanie ( trojzubec ), prípadne je možné vyrobiť polosťahovací obojok. Soustruh je určen pro opracování součástí ze všech kovů i umělých hmot.


MN 8– trojzubec k soustružení dřeva. Obojek se zapíná na plastový trojzubec. Na obojku je připevněno kovové oko, které .

Nerezová hadicová spona 25- mm W2. Trojzubec spona 40mm písková Určeno pro 40mm popruh. Korálek kovový o6mm hvězdička staromosaz, 1ks. Ketlovací nýtová jehla 40mm platina 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky