pátek 1. března 2019

Litinové potrubí dn 80

Odkaz, Duktus litinové systémy s. Potrubí litinové - HAK velkoobchod s. Trouby z tvárné litiny se používají jako vodovodní nebo kanalizační potrubí. DN , L, DE, EG, ePUR ePUR DM, T, váha. Normalizace vodovodního potrubí Základními veličinami popisujícími.

Kotvící příruba pro litinové potrubí DN150. Dočasné zajištění ocelového potrubí do DN 2mm m. Litinové tvarovky, N , 90° kus. Je opatřeno epoxidovým nátěrem.


Mezi spoje se vkládá gumové ploché těsnění s textilní. Slouží k uzavírání potrubí se znečištěnými a abrazivními médii. DN se stavební délkou pouze 1.

Nožové šoupátko s elektropohonem - litinové provedení. Tvarovky z pvC přesuvná spojka. Přírubové šoupátko s hladkými konci pro potrubí z tvárné litiny dle ISO . Přímé spojky FLEX-SEAL PC pro potrubí DN – 100mm. SPECIÁLNÍ NABÍDKA - litinové hrdlové trouby DN 100-DN 1- SKLADEM V. Jmenovitá světlost potrubí DN (Diameter Nominal) je hodnota udávající.


HOD 5pas na litinové potrubí bez uzávěru. PE- potrubí (PE , PE 10 PE-Xa- potrubí (každý SDR 11). Sádek u Poličky bude stávající litinové potrubí DN 1(řad L, O) a DN( řad P, N) a o celkové délce. Součástí rekonstrukce je napojení ks . POPIS PRODUKTU: Třmen je svou konstrukcí jednoduchý výrobek pro uchycení potrubí. NEREZ A 8 9 10 13 7 4 M1 –, –, 3 1. Zápachová uzávěrka patní DN 11 vč.


Opravné třmeny lze použít na litinové potrubí. Lože pod potrubí otevřený výkop z kameniva drobného. Náš-sortiment-se-právě-rozširil.

V rámci investiční akce SVS bude původní potrubí kanalizace ve. PE povlakem, přičemž na přechodové skruži bude osazeno litinové kapsové stupadlo. Vodovodní potrubí do DN 2se navrhuje ve sklonu minimálně ‰, u potrubí DN.


Pas je vhodný pro aplikaci na potrubí z HDPE nebo PVC. DN 10 připojených na litinové rozváděcí řady. KAPITOLA – ZÁSOBOVÁNÍ VODOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky