čtvrtek 28. března 2019

Masážní podložka do auta

Masážní podložka do auta PR-C05. Masírovací přístroj PR-Cmasíruje oblasti zad a stehen a přináší tak úlevu svalům a zlepšení krevní cirkulace. Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se . Cílená intenzivní masáž pro skvělý pocit uvolnění napjatých svalů.


Na výběr ze masážních programů. Už nikdy žádný stres a bolesti zad s masážní podložkou do auta !

Beurer MG 3je masážní podložka , která nabízí pronikavou 3D Shiatsu. Hledáte masážní podložka do auta ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Pevná a plně přizpůsobivá v jakékoliv . KOSMODISK PRESTIGE masážní pás do auta je speciální model Kosmodisku, který se upevňuje na sedadla vozidel (osobních aut, nákladních vozů, autobusů). Shiatsu masážní podložka do auta KW-9je určena každému, kdo potřebuje ulevit od bolesti zad. Tato masážní podložka je vhodná pro dlouhé cesty autem, nebo k příjemné masáži doma.


Popis: Nabízím plně funkční masážní podložku do auta.

Kosmodisk Prestige je jedinečný potah na sedadlo auta ,vyrobený z polyamidového mikrovlákna. Masíruje svaly bederní a hrudní páteře,učinně tiší bolest. Vyhřívaná masážní podložka do auta.


Tato vyhřívaná podložka, masáží je ideální na doma i praktická do osobního auta, kanceláře nebo domácnosti. Milé maminky, má některá masážní podložku ? Ať už do křesla, auta či na podlahu. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout . BAREVNÁ PODLOŽKA pod SPZ COMPASS - CHROM METALLIC.


Uvolněte svá záda vynikající masážní podložkou Hyundai do každého křesla i do auta. MASÁŽNÍ PODLOŽKA NA SEDADLO DO AUTA platné do: 11. Snadné uchycení, ovládání i údržba a mnoho předvoleb až minutové . Lanaform Back Massager (masážna podložka do auta ). Vibrační masáž motorov režimy vibracií vrátane automatického režimu intenzity masáže 4 . Zdravotní podložka do auta - sissel dorsaback car. Seďte při řízení pohodlně a hlavně zdravě! K tomu Vám tato podložka pomůže.


V podložce je zabudován vyhřívaný pás kolem ledvin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky