úterý 5. března 2019

Omotavky na vyfuky

Nabízíme vám izolační pásky, které snižují teplotu v motorovém prostoru a pomáhají účinnějšímu odvodu výfukových spalin, čímž zvyšují výkon vozu. Nejprodávanější produkty v kategorii. Potřebuji omotat konec potrubí u výfuku na ČZ3v místech kde prochází kolem . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie omotavka vyfuku.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Prodej profesionální techniky a oblečení FIA pro motorsport. Termo izolační tmavě šedá omotávka na výfuk od Německé firmy Louis se osvědčila v motoristickém sportu. Slouží pro zvýšení teploty, a tím i rychlost proudění . Termoizolace - omotávka na výfukové svody. Rozměr: šířka 50mm x 12metrů. Bezazbestová tepelná izolace.


Profesionální termoizolace - omotávka na výfukové svody. Titanová termoizolační páska pro výfukové svody a potrubí, 10m.

Chrání přilehlé části výfuku od tepelného poškození. HIGHWAY HAWK Univerzální omotávka výfukového vedení motocyklu. Výfuky na motorku ›Highway-Hawk žáruvzdorná omotávka výfukových svodů . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Tepelná izolace na svody výfuku a výfuky. Barvy: zelená, (modrá, červená - na objednání) rozměr: 50mm x 10m.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výprodej APRILIA Karbonový kryt výfuku pro Aprilia PEGASO 6- . Prohlédněte si alba na téma – omotávka výfuku.


Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Pro lepší odvod tepla z motoru je tu termoizolační páska na výfuk. Větší teplota ve výfukových svodech způsobí . Kalkulace omotávky na výfuk 12. Ako vypočítať dĺžku termoizolačnej pásky na výfuk?


Potrebujem k tomu následujúce parametre: Počet výfukov alebo.

DEi ochranný sprej na termo omotávky výfuků černý 3ml - tuning-in. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. DEi Design Engineering termo izolační páska na výfuky, světle hnědá, šířka 25.


Soutěž o omotávky výfuku Highway Hawk od společnosti Yshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky