pondělí 11. března 2019

Plastové odpadní jímky

Jsme tradiční český výrobce septiků, ČOV - čističek odpadních vo jímek, plastových žump a zemních filtrů. Dále nabízíme okrasné sudy na dešťovou vodu. Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky, které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy , akumulační jímky, jímky na deštovou vodu, . Jímka může být také použita jako nádrž na dešťovou vodu, hojně se využívá při stavbách rodinných domů, kde zatím není kanalizace.


Obsah žumpy musíme pravidelně vyvážet fekálním vozem. Obsah se vyváží do čistírny odpadních vod nebo se používá jako hnojivo na pole.

Usazení bez betonáže s dopravou zdarma. Plastové jímky vyřeší problém, jak naložit s odpadní vodou. Zaručujeme kvalitu i nízké ceny.


Vyrábíme plastové jímky , septiky a retenční nádrže pro uložení jakýchkoliv materiálů i tekutin. Popypropylenové nádrže jsou certifikované a testované na . Levné poctivé plastové jímky, Žumpy , septiky, jímky podle zadání. Vyrábíme kvalitní plastové nádrže na vodu, jímky, žumpy , septiky a vodoměrné šachty, které splňují veškeré kvalitativní požadavky dané normami, které vychází.


Dodáváme plastové nádrže na odpadní vodu - jímky a septiky různých. Výhody plastových jímek a septiků od AQUASEP s.

Vyrobíme a zdarma dodáme odpadní jímky a septiky, akumulační jímky na . Vyrábíme a svařujeme plastové jímky a nádrže. Jsme dodavatelé jímek Praha a střední Čechy. V naší nabídce najdete plastové a betonové jímky v samonosném provedení nebo jímky k obetonování. Jímky a nádrže, žumpy a septiky. Plastsvar – David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové nádrže, žumpy , jímky, septiky, vodoměrné šachty, revizní šachty, a další výrobky.


Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE. Jedná se o plastové vodotěsné nádoby ve válcovém nebo hranatém provedení, které zaručují . Jsou tvořeny celoplastovou kruhovou nádrží (stabiliz ovaný polypropylen) . Jsme výrobci plastových jímek, žump, septiků, vodoměrných šachet, pískových filtrů apod. Nejnižší ceny s dopravou Zdarma po celé ČR a SR. Mohou zároveň sloužit jako náhrada plastové nebo zkorodované ocelové jímky. Informace o plastových jímkách.


Jaký je rozdíl mezi jímkou a septikem? Prodáváme čističky, jímky, septiky, šachty, poklopy. Poklop šachtový s těsněním, poklop na plastový septik, Poklopy na bazénové.


Dále také vyrábíme plastové jímky a septiky, nádrže, zemní filtry a šachty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky