pondělí 25. března 2019

Plastový septik samonosný

Vyrábíme septiky samonosné , které slouží k přečištění odpadních vod a jsou snadno. Naše plastové septiky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Vyberte si vhodný plastový samonosný septik za příznivou cenu. Biologický septik - kruhový samonosný.


Plastový samonosný septik hranatý.

Tříkomorový septik je zařízení sloužící jako první stupeň čištění splaškových vod. Můžete k němu zakoupit i pískový filtr v druhém stupni čištění umístěného za . Konstrukčně je biologický septik řešen jako samonosný k obsypu zeminou, . Septik samonosný kruhový - objem m³. Dodáváme samonosné plastové tříkomorové septiky vhodné na chatu nebo pro nepravidelné použití. E-shop společnosti KapkaVody. Dokonalé německé jímky a septiky za české ceny.


Rychlé dodání, platba při dodání jímky.

Jde o plastové samonosné nádrže osazované pod terén s obsypem pískem či jemnou zeminou. Kvalitní plastové samonosné septiky jsou účinným a dlouhodobým řešením ukládání a čištění odpadních vod. Vyznačují se také snadnou montáží.


Popis: nový, nikdy nijak nepoužitý . Polotovarem pro námi vyráběné septiky jsou polypropylenové desky 1. Dodáváme plastové nádrže na odpadní vodu - jímky a septiky různých objemů, rozměrů a tvarů. Velice žádané jsou samonosné nádrže, které nevyžadují . Obsypání probíhá za postupného napouštění septiku, po zasypání se voda vyčerpá. Naše kvalitné certifikované plastové septiky sa využívajú predovšetkým na prečistenie odpadových a splaškových vôd z. Pro samonosný septik stačí vykopat jámu, udělat . Prodáváme čističky, jímky, septiky , šachty, poklopy. Poklop šachtový s těsněním, poklop na plastový septik , Poklopy na.


Cenník plastových dvojkomorových septikov. Jeho valcovitý tvar a samonosná konštrukcia dobre odolávajú tlaku zeminy a . Každá komora obsahuje samonosné rebrovanie pre vysokú pevnosť. Výrobním materiálem je polypropylenová deska o tloušťce mm. Velikost septiku lze přizpůsobit .

Kruhový plastový septik je vyroben ze svařovaného polypropylenu. Nádrž na splaškovú vodu z domácnosti alebo zachytávanie dažďovej vody. Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové nádrže, žumpy, jímky, septiky ,. R, jsou samonosné plastové vodoměrné šachty, . Samonosné provedení septiku je . PLASTOVÁ NÁDRŽ KUKA SAMONOSNÁ Zľava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky