pondělí 18. března 2019

Přídavné sedátko ke kočárku bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Přídavné dětské sedátko na kolo. Kocarek PhilTeds Explorer s pridavnym sedatkem. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Je téměř nové (2× použité), zakoupené 12.

Jedná se o dvojkombinaci, odpruženou tříkolku s velkými nafukovacími koly - vhodnou jak do terénu, tak do města (snadná manipulace). Boční závěsný vozík, který je určen pro děti od cca měsíců do cca let (15kg). Babypoint Corado stupátko za kočárek.


Prodám přídavné sedátko BuggyPod Smorph včetně náhradních kroužků na tyče většího. Další nové inzeráty v kategorii bazaru Příslušenství ke kočárkům. Pořiďte si stupátko ke kočárku, na kterém může starší sourozenec stát, nebo dokonce i. Některá stupátka mají navíc i praktická sedátka , takže umožňují kromě stání i. TFK Buddyseat je pohodlná přídavná sedačka s pětibodovými pásy pro další .

Kočárek je po jednom dítěti, v záruce a top stavu. Spodní přídavné sedátko je také polohovatelné, a to skoro až do úplného lehu. Inzerce zdarma: Sourozenecký kočárek Hauck duett v bazaru. Prodám trojkombinaci perfektního kočárku Britax Go.


Prodám dvojčatový kočárek Bugaboo Donkey Twin – šířka 74cm, váha 15kg s kompletním výbavou a doplňky. Sedátko pro staršího sourozence, které se vkládá do hluboké korbičky. Je to super pomocník, pokud si chce starší dítě na chvilku odpočinout.


Pro maximální pohodlí sourozenců kočárek kombinuje osvědčené PATRON komponenty . BUGGYPOD SMORPHpřídavné sedátko boční závěsný vozík, který je určen. Jsme experti na dvojčatové a sourozenecké kočárky. Universální stupátko Bumprider - za všechy typy kočárků.


Lascal přídavné sedátko Buggy Board ke stupátku Lascal Buggy Board. Narazila jsem na toto přídavné sedátko, což mi přijde jako takový. Koupili jsme nové pro syna, ale nepoužili ani jednou- syn má radši motorku. Konstrukce byla namontovaná na kočárku.


Je velmi pohodlné a elegantí.

Když máte děti věkově blízko od sebe, tak toto je . Buggypod je přídavné sedátko ke kočárku. Prodám - Stříška na přídavné sedátko NOVINKA, lokalita Písek. UDĚLÁME NA SEDÁTKO STŘÍŠKU ABY I DRUHÉ DÍTKO NEMOKLO VŠEM NA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky