pátek 15. března 2019

Uliční vpust s bočním vtokem

BEROUNKA, obrubníková vpusť. Nabízíme kompletní sortiment prvků uličních vpustí. Prohlédněte si betonové prvky pro výstavbu uliční vpusti , vtokové mříže a kalové koše pro zachycování . Rámy a mříže pro uličním vpusti , jsou stavební dílce určené pro odvedení dešťových vod.


Sorpční vpusť s bočním vtokem (napojení KG potrubí).

Vtokové mříže pro uliční vpusti dle stavebních předpisů ČSN EN 1se. Kombinovaná vpusť – dešťová vpusť osázená v chodníku s bočním přítokem vody z vozovky. Uliční vpusť – dešťová vpusť osazená obvykle ve vozovce. Skruž vpusti - s bočním otvorem DN 20 TBV-Q . Dále bude vybudováno ks gravitačních svodů uličních vpustí v celkové délce cca m,.


Výměna uliční vpusti za vpusť s boční m nátokem - výšková. Mlít s rámem C2s bočním vtokem kus. Trasa obruby bude odkloněna za uliční vpusť a .

Podle našich informací by se typově mělo jednat o takzvanou uliční kanalizační vpusť s bočním vtokem z obrubníku chodníku. Nabídku PIPELIFE doplňují uliční vpusti (kanalizační jímky KJ). Dle požadavku pana starosty budou nefunkční uliční vpusti s bočním vtokem nahrazeny novými funkčními vpustmi.


Vančurova“ jsou položky „Dodávka kompletní podobrubníkové uliční vpusti s bočním litinovým vtokem “ – je dána nějaká konkrétní skladba . Vtok vody z komunikace izolace. Mostní odvodňovač DWD STANDARD s bočním pevným. Detail rámu roštu uliční vpustě DWD DUO pro. Ostatní konstrukce a práce-bourání.


V případě potřeby budou osazeny mříže s bočním vtokem. Montáž sv islé doprav ní značky do . VPUSTI UV1 VYÚSTĚNÍ NA VTOKU. Chodníková obrubníková vpust – osazuje se na okraji chodníku a má boční vtok. Svobody je v místě sjezdu navržena klasická uliční vpust s. VPUSŤ BOČNÍ 1x 1mm, vtok pr.


RD betonovými příkopovými žlaby, zaústěnými uliční vpustí - zpevnění břehu u. Odvodnění komunikace a parkovacích ploch budou zajišťovat uliční vpusti , které budou.

UVa UVprovedeny jako chodníkové s bočním vtokem do vpustí. Rozeznáváme uliční vpusti , což jsou litinové mříže s rámem o průměru 5mm. Do nové hrany vozovky ulice Dr. Horákové budou přesunuty uliční vpusti s bočním vtokem.


Konstrukce vozovky - asfaltový koberec . Doporučená maximální hloubka uliční stoky (ne sběrače) je m. Vpust je schopna svést vodu z nepropustné plochy asi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky