pátek 12. dubna 2019

Intergas xtreme

MJ per jaar en een bruto-warmtebehoefte van 19. Deze CV-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties. Zo oordeelde ook het onafhankelijke . Extra hoog rendement op tapwater door extra spiraal rond rookgassen.


Er zit een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer om efficiënter warm kraanwater . Werkt Toon met vloerverwarming, weersafhankelijke regeling.

Deze ketel wordt gekenmerkt door de geweldige prestaties, zo oordeelt het panel van . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 900). De Xtreme komt in een brede range op de markt. Extreem hoog rendement op warmwater. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Dit houdt in dat het vermogen wordt aangepast aan de gewenste warmtebehoefte.


A fusion of performance, intuition and design, not forgetting extreme hot water efficiency. Intergas staat synoniem voor betrouwbaarheid en innovatie.

Energey efficient boilers from Intergas. Energiezuinige combi hr-ketel van Intergas. HR107-CWcombiketel met geïntegreerde PFHRT.


Deze nieuwe hr-combiketel, onlangs . Op het certificaat (eerste alinea) van de Extreme geeft Kiwa aan dat de ketel een HReco is die voorzien is van. Met het oog op domotica, hoe handig is het hebben van thermostaten? Nieuwe CV ketel, combiketel, hr-ketel, soloketel vr-ketel, huren of leasen?


Uitgebreide specificaties van de Xtreme cv ketel van Intergas. Van dit product is beperkte informatie beschikbaar. In de BouwConnect Bibliotheek zijn alleen de benodigde rekenwaarden voor de EPG berekening van de . Met een jaartaprendement van maar. Well that helps deal with global warning then - we need lots more of this technology that puts . IGAS gaswand combiketel Xtreme 36.


W respectivamente y la nueva caldera XTREME con una eficiencia . Omdat Nuon stopte met de E-manager had ik een andere thermostaat nodig. Mijn keuze viel op de Nest, eigenlijk vooral omdat er zulke leuke . All going to be moot when the Xtreme lands after Xmas anyway :wink: . Aanvullende informatie: Naast het vervangen van de ketel is waarschijnlijk ook de rookgasafvoer (ruim bemeten is deze 30mtr in lengte) aan .

Remeha Tzerra plus M 39c CW CW kW, Meer info. Vandaag besteld = morgen in huis, en kunt u echt . Nederland momenteel uit voorraad !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky