úterý 30. dubna 2019

Kalova cerpadla

Kalové čerpadlo je užitečným pomocníkem při odčerpávání vody z bazénu či ze zatopeného sklepa. Nabízíme bohatou nabídku čerpadel značek AL-KO, Einhell a další. U každého druhu čerpadel doporučení pro výběr, přehledná nabídka.


Výběr pomocí PRŮVODCE VÝBĚREM ČERPADLA nebo podle provozního bodu. Vám nabízí široký sortiment kalových čerpadel.

Kvalitní kalová čerpadla pro znečištenou vodu a kaly. Specializovaný eshop čerpadel - profesionální poradenství, doprava zdarma, široký výběr. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Prodáváme kalová čerpadla do jímky, do septiku, pro tlakovou kanalizaci aj.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyberte si u nás kvalitní kalová čerpadla za skvělé ceny! Hledáte špičková elektrická kalová čerpadla ? Nabízíme Vám ponorná kalová čerpadla WEDA PUMP, která se řadí ke světové špičce ve svém oboru.

Konstrukce kalových čerpadel umožňuje použití při čerpání kapalin s obsahem nečistot různé velikosti, . Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru. Hydraulická část čerpadla včetně ucpávkové komory a pláště čerpadla je vyrobena tlakovým litím z kvalitní nerez oceli . Vhodné pro čerpání odpadních vod s pevnými částicemi do mm. Ponorná celonerezová kalová čerpadla.


Tělo čerpadla , kryt motoru a oběžné . Použití Pro čistou i kalnou vodu s možným obsahem pevných částic do velikosti 15mm. Pro vyčerpávání bazénů a nádrží . Geometrie čerpadla vytváří téměř plochou křivku, umožňuje průchod pomletých pevných látek bez ucpávání. Kalová čerpadlo se zabudovaným plovákovým spínačem a přímým výtlakem s 10m flexikabelem. Díky nízkým otáčkám a komponentům nejvyšší . Lze je použít na čerpání akumulovaných kalů, vyčerpávání . SEPERSAND – ponorné, nerezové kalové čerpadlo je zvláště speciálně určené pro odčerpávání vody s obsahem písku a suspenzí. Tato kalová čerpadla jsou vhodná nejen pro hasičské jednotky - své uplatnění najdou také v nejrůznějších oblastech průmyslu, na stavbách, v zemědělství i na.


BLUE LINE ponorné kalové (drenážní) čerpadlo PSDR250P. Malé kalové čerpadlo bez plováku.

Integrovaný plovákový spínač. Na rozdíl od čerpadel sacích disponují výrazně vyšším sacím. Tento typ zařízení je tedy vhodný k čerpání vody např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky