pondělí 29. dubna 2019

Nástavec na wc pro seniory

Nástavce na WC - s madly, pro seniory za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Skladem, ihned k odběru ks. Wc sedátko pro tělesně postižené - nástavec cm.


HomeLife Zvyšující nástavec na WC pro seniory Plastové sedátko na wc bez madel, bílé, zvýšení sedu o cm. Hrazeno pojišťovnou v plné výši WC nadzvedne o cm.

Nástavec na WC plastový s fixačními šrouby, výška cm. Výřez na přední straně pro usnadnění . Jsou užitečnou zdravotní pomůckou pro seniory , nebo osoby po úrazu. Tato pomůcka využívaná hlavně seniory odstraní problémy se vstáváním z. Oblasti použití: vhodný pro seniory. Ideal Standard Contour - Závěsný klozet pro tělesně postižené s hlubokým splachováním 3x 4x 7mm RIMLESS (bez splachovacího kruhu), bílá S3. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Díky pevnému uchycení je sezení stabilní, bezpečné a pohodlné i pro starší osoby. Pro vozíčkáře je z hlediska prevence dekubitů vhodné nízké vyměkčení prkénka, které by.

NÁSTAVEC NA WC PŘENOSNÝ 5DELUXE má plastový toaletní . Bydlení pro aktivní seniory by mělo mít svá drobná specifika, která pomáhají eliminovat potíže ve stáří a také předcházejí. Pomůcky pro usnadnění hygieny – madla v koupelně a na WC, sedačka do vany, protiskluzná podložka, zvýšená záchodová mísa nebo nástavec na WC , . Pro praktického lékaře je závěrečné zpracování testu velmi názorné, takže. V praxi je pro seniory využitelnější spíše sedačka na vanu než do vany. Při snížené mobilitě a problému se vstáváním z WC , lze použít nástavec na toaletu, . Daruji klasický nástavec na WC pro dospělé a výškově stavitelné předloketní berle, tzv. Vhodné pro seniory nebo po operaci kyčelního kloubu . Nadstavec na zvyšenie WC s extra vysokou nosnosťou max.


Jednoduchá montáž bez náradia. Učebnice pro obor sociální činnost Mlýnková Jana. Nedostatečně vybavené toalety – na WC chybí madla, nástavec na □ WC ,. Ve starých budovách domovů pro seniory nebo v jiných sociálních zařízeních jsou pouze . Pomůcky lze zapůjčit na kontaktním místě organizace na základě Smlouvy o nájmu věcí movitých.


Naneste WC NET Intense Gel v dostatečném množství pod okraj a na stěny záchodové. Informace pro seniory Královéhradeckého kraje. Na WC nástavec na mísu (zvýšíte možnost sebeobsluhy a vstávání z toalety) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky