úterý 30. července 2019

Plastová přezka trojzubec

Jen u nás Trojzubec plastový rovný černý a další potřeby pro kutily. E-shop i kamenná prodejna, trojzubce plastové, zacvakávací, dvoudílné, trojzubce . Laclová spona plastová na popruh ( kšandy) šíře mm. Plastový trojzubec má multifunkční využití.


Není to obyčejná spona, ale má v sobě zabudovanou píšťalku, kompas, nůž a křesadlo.

Přezky a spony na řemeny a paracord. Pevnostní plastový trojzubec vyrobený z acetalu. Domů Zboží Hledání zboží: kvalitní plastová přezka (trojzubec ). Hledáte spona plastová mm trojzubec černá? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Tělo spony je kovové a trojzubec naopak plastový.


Vnější rozměry spony jsou: délka - 50mm, šíře - 24mm. Vnitřn… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r.

Spojení touto sponou je rychlé a vysoce . Spona trojzubec 10mm ČERNÁ, á 1ks. UH černá trojzubec 10mm- přezka dělitelná UH. Náhradní plastová dvoudílná spona s trojzubcem k batohům Doldy. Dostupnost: odesíláme zpravidla následující pracovní den po připsání na náš účet, při dobírce zpravidla druhý pracovní den po objednání.


Ozdobné přezky i plavkové zapínání. Druhy žebříček, průvlekovka, trojzubec , rámeček, samosvorka, karabina, spona. Velká plastová přezka vhodná pro široké náramky nebo obojky. Popis: Popruh určený pro uchycení láhve k postroji, s plastovou přezkou. ATANER, všechna práva vyhrazena.


Na popruh šíře 1 a 25mm. CENA - Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpověděl . Alternativní název: plastová spona, spona zacvakávací, ledvinková spona, karabina. Vhodná na batohy, tašky ale i. Je vhodná také na výrobu outdoorových náramků spletených . PARACORD METRÁŽ A DOPLŇKY DOPLŇKY K PARACORDU Přezka plast 10mm.

Obojek složený z popruhu a softshellu. Celková šíře obojku je cm. Základní cena: 1Kč (bez DPH 1323). Nápovědu k produktům naleznete zde. Velmi příjemný softshellový obojek vhodný i pro psy citlivé k oděru.


Popruh s plastovou přezkou (trojzubec ) pro pohodlné připnutí a odepnutí safety leashe například k trapézovému háku, když na trapézu není speciální poutko. Zacvakávací batohové spony v naší nabídce nahradila nabídka trojzubců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky