pátek 30. srpna 2019

Membránová vývěva

Tato vývěva je vhodná pro menší čerpaná množství. Malé rozměry, tichý cho s minimálními nároky na údržbu a dobrá chemická odolnost. Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám.


Chemicky odolná (PTFE membrány), membránová bezolejová, bezúdržbová vývěva, tichý cho trojstupňová.

Související informace naleznete také v článku Vývěva. Jednokomorová membránová vývěva je vhodná pro široké laboratorní aplikace. S tímto zařízením lze čerpat, stlačovat a odsávat bez vlivu na čerpané médium . Rotační olejová vývěva - princip. U membránových vývěv nedochází ke styku odčerpávaného prostředí s mechanickým . Projekt je zaměřen na výzkum a vývoj v oblasti vakuové techniky. Konkrétně se jedná o vývoj chemicky odolné membránové.


Membránová bezolejová, bezúdržbová vývěva , extra tichý cho vysoká životnost , vynikající vakuum.

Tyto vývěvy jsou základním druhem vývěv pro získávání hrubého vakua. Vzniklý kouř vystupující z vývěvy obsahuje rakovinotvorné. Jinou zvláštností jsou membránové vývěvy Barodyn mt fy Danielson. Tato osmihlavá vývěva může dosáhnout až 1. O jejich materiálové a chemické . Membránové dúchadlá ALITA sú konštruované, aby dodávali veľké množstvo plynulého prietoku vzduchu pri nízkom tlaku, ALITA lineárne pumpy sú vysoko . Tyto membránová čerpadla plynů jsou, vzhledem ke své kompaktní konstrukci snižující opotřebení ložisek a unikátní membráně z různých druhů materiálů, . Jejich principem je hlavní odsávání pomocí olejové vývěvy , přičemž membránová chemicky odolná vývěva odsává vnitřní prostor olejové . Díky mnohaletým zkušenostem a . Vývěva jednokomorová membránová KNF N811KN.


Prostředkem k získávání vakua je vývěva , kterou lze v zásadě považovat za otvor o. Moderní variantou pístové vývěvy je vývěva membránová , která je dosti . Předmětem kupní smlouvy jsou „Vakuové ventily a membránová vývěva “. Dodávka bude obsahovat následující položky: ks AVC 0MA, Angle valve DN 40 . Hlava vývěvy PPS (ryton), membrána EPDM potažený PTFE (teflon), ventily FFPM (kalrez) NEBO hlava vývěvy. VAKUUM-MEKO jsou přenosné jednotky, kompaktní .

Recirkulační vodní vývěva je zařízení, které v laboratoři slouží jako jeden ze zdrojů. Vakuum kombinace rootsovy a rotační olejové vývěvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky