pátek 30. srpna 2019

Pvc kg odbočka

Hladké potrubí KG -Systém ( PVC ) SN - Typ - odbočky. KG roura kanalizační PVC trubky. Na úvod KANALIZAČNÍ POTRUBÍ - KG (podzemní) Tvarovky KG KG dvojitá odbočka. Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s . Instalace Rozvody odpadu Systém KG PVC kanal.


Na vybudovanie kanalizačných a odpadových sietí.

Vhodné aj na odvetrávanie objektov. Kanalizačné potrubie vedené v zemi. Umožňuje vytvořit produkt se stěnou, která se svou. Odbočka s výkyvným hrdlem de 1mm, úhel vychýlení 10° kat. PVC roury a tvarovky hladké KG.


Běžná cena: 20Kč s DPH Naše cena: 13Kč . KG vyrobeno z neměkčeného polyvinilchloridu ( PVC ) Tvarovkami KG lze vytvořit systém, který je vhodný pro napojení dnové vpusti, bredok či profi skimmeru . Skladová dostupnost dle pobočky. DN α z(mm) z(mm) z (mm) l (mm) m ( kg ) balENÍ (ks).

Vnější průměr připojovacího potrubí 1. KG - PVC vonkajšia kanalizácia hladká. HAAS navrtávací HT odbočka - pro dodatečnou instalaci. KGUS přechod na PVC z kameniny (hladký konec).


KG -rúry nákup a rezervácia v OBI. Univerzální kolmá sedla DN 1KG na hlavní potrubí DN 3až 6mm. Vložka pro připojení PVC – KG má navíc integrované elastomerové těsnění. PVC -drobná (koleno, přesuvka).


Je určeno pro svodná potrubí pod budovami, na kanalizační přípojky a stokové sítě. Potrubí KG je vyráběno ve dvou. KG PVC systém je vhodný pro napojení guly (dnové vpusti), profi skimmeru nebo filtračního systému. Spojuje se zasunutím do hrdla s gumovým těsněním za . KG odpadní potrubí pro venkovní kanalizaci. KGEA kanalizační odbočka 45st.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pořád není vidět další litinové hrdlo ve směru toku pro napojení pvc.


PVC KANALIZAČNÍ TRUBKY HLADKÉ SN KOEXTRUDOVANÉ. KG , lze použít i tvarovky systémů JUMBO PP nebo PP MASTER).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky